: Inicio » Esports, Portada » L’alcalde i el regidor d’esports reben als jugadors de L’Olleria CF

Després de la recepció es va celebrar una ofrena de flors a la Mare de Déu de Loreto

L’Olleria C.F al complet va ser rebut en el saló de plens de l’Ajuntament per l’alcalde, José Vidal i el regidor d’Esports, Vicente Oviedo, en una senzilla però emotiva cerimònia que va reunir els protagonistes, familiars i amics. Un a un van ser saludats pel primer edil i el regidor per a després tindre ambdós unes paraules de felicitació i enhorabona ‘a tots els jugadors, i a tota la gent que forma part del club a més de l’equip directiu amb Joaquín Úbeda al front” afegint el primer edil “la importància de la família com a suport i força d’este gran equip que tantes alegries ens ha donat esta temporada i al que animem perquè continuen en la mateixa línia la pròxima”.

Per la seua banda, Joaquín Úbeda va agrair la felicitació de l’alcalde i del regidor així com “el suport de l’ajuntament durant tota esta temporada, també vull agrair la confiança i el suport dipositat per part del nostre patrocinador CM qui ja ha avançat que continuarà patrocinant-nos en la pròxima temporada”.

En la seua intervenció, el president va tindre unes sentides paraules per a “José Albiñana Micó, persona a qui dediquem este ascens a primera regional, per ser pilar fonamental del futbol del nostre poble ja que durant anys ha tingut una impagable dedicació al futbol de L’Olleria en totes les seues categories”.

També l’entrenador, Toni Sánchez va voler tindre unes paraules d’agraïment a tots “els que esteu dins, i fora del camp, equip directiu, patrocinador i per descomptat a la nostra afició que és pilar fonamental i a la nostra família que sempre està recolzant-nos i donant-nos forces”.

Vicente Oviedo, regidor d’Esport va subratllar “el gran moment que viu l’esport del nostre poble” i va agrair a tot el club “els grans moments que ens heu fet viure en estos mesos de competicions en els que a més a més heu portat el nom de L’Olleria amb orgull per tots els municipis en els que heu jugat”.

Després, l’alcalde i el regidor van entregar un llibre sobre la història del Club de Pepe Aparici, ’1930-2010 La Historia del C.F L’Olleria’ i es van fer una foto de família. Després des de les portes de l’Ajuntament i fins a l’Església de la Mare de Déu de Loreto els jugadors portant una corona de flors, equip directiu, alcalde, regidor, Reines de Festes major i infantil, Carmina Díaz i Marta Borrás, José Albiñana i dona, patrocinador i amics i familiars a ritme de la Banda de Tambors i Cornetes del Stmo. Crist de la Palma van anar en cercavila.

Una vegada dins de l’Església, D. Emilio Esteve, capellà-rector de la localitat els va donar la benvinguda i va felicitar al club per l’ascens i després de les paraules del president que va tornar a agrair el suport i la calor rebut per part de tots i de l’alcalde qui va destacar “el treball i l’orgull per al nostre municipi de tindre un equip com L’Olleria Club de Futbol”, els jugadors van oferir a la Mare de Déu la corona de flors amb l’escut del club.

L’acte va finalitzar amb un fort aplaudiment i una fotografia als peus de la Mare de Déu i una vegada fora de l’Església, els esperava un castell de focs artificials.

© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com