: Inicio » Educació i Salut » Balanç positiu del taller d’adolescència

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria, Gema Borrás, ha fet un balanç molt positiu del taller sobre adolescència que s’ha impartit en la localitat i que, encara que ha estat obert a tot el món es dirigia especialment, “a mares i pares amb fills o filles adolescents”.

A l’inici del taller Gema Borrás subratllava “la importància i la utilitat d’este taller impartit per professionals amb una formació especialitzada en esta etapa evolutiva tan difícil i tan important perquè l’adolescència és una edat clau per al desenrotllament de la persona”.

En el taller s’ha explicat que “quan pensem en l’adolescència ho associem moltes vegades amb la mala educació dels joves, els conflictes en les aules, les baralles entre pares i fills, les males notes, amistats inadequades…. , però el trànsit des de la infància a l’adolescència no tindria per que ser un itinerari traumàtic per a les famílies pel que hem d’eliminar la idea de veure el creixement dels joves com una cosa negativa. Apuntant-se igualment que generalment la problemàtica obeïx a una falta de comunicació entre pares i fills, a causa de les moltes barreres que ens posem i que ens perjudiquen com la inseguretat, temor, el no saber com actuar per no tindre habilitats o per desconèixer altres alternatives”.

Per este motiu ha destacat la regidora “la importància i utilitat d’este taller que ha proporcionat als participants informació, recursos i fórmules per a previndre les tensions, les incomprensions i la destrucció de la comunicació que puguen sorgir y/o que ja han sorgit facilitant així el desenrotllament personal de l’adolescent i de l’entorn familiar”.

Este taller de 6 hores de duració s’ha impartit en l’Aula Taller del Centre Social de la localitat al llarg de tres dies en sessions de dos hores

 

noticia relacionada: http://www.portaldelolleria.es/2012/05/17/el-ayuntamiento-impulsa-un-taller-sobre-la-adolescencia/

© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com