: Inicio » Esports » Comunicat de l’Olleria C.F.

Comunicat de L’Olleria C.F.

 

Reunits el passat dimecres 20 de juny totes les parts que composen L’Olleria CF. per al seu funcionament, equip directiu, amb el seu president al cap Joaquin Úbeda Albiñana, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria, amb el regidor d’Esports Vicente Oviedo Such, les escoles esportives municipals de futbol de L’Olleria, amb el seu coordinador Paco Micó Mateu, l’equip tècnic de L’Olleria CF. amb el seu entrenador Toni Sánchez Bautista, els capitans i alguns dels jugadors més veterans de l’equip de L’Olleria CF. i els patrocinadors de L’Olleria CF. amb les cases comercials, es decideix el següent:

Donat l’ interès per part dels diferents components de la directiva de L’Olleria CF. de promoure la creació d’un segon equip de L’Olleria CF. per a competir en segona categoria regional i poder fer que joves jugadors que ixen de les escoles esportives de futbol de L’Olleria juguen en categoria amateur durant uns anys per a poder donar després donar el bot i jugar al primer equip, s’ha estudiat la possibilitat de la creació d’este equip.

Una vegada plantejada la situació i analitzada per les diferents parts interessades, es decideix que esta temporada no és l’adequada per a crear este segon equip donada la situació que L’Olleria CF. acaba d’ascendir a la primera categoria regional i el primer objectiu per al club haurà de ser el de mantenir-se en esta categoria, tenint en compte també que esta pròxima temporada no hi ha molts jugadors de categoria juvenil que donen el bot a categoria amateur.

Tot i això, des de L’Olleria CF. es vol fer saber que esta possibilitat de crear un segon equip per a competir en segona categoria regional es té en compte i que s’estudiarà de fer-la real en la temporada 2013/2014.

Per altra banda, es vol fer saber que L’Olleria CF. no té cap implicació amb el nou equip de futbol que ha sorgit i que es fa anomenar L’Olleria Athletic Club. D’este equip només podem dir que és totalment independent a L’Olleria CF. i que té un caràcter privat.  

Per últim, subratllar que tant l’equip directiu com l’equip tècnic, jugadors, patrocinadors, afició i el Poble de L’Olleria en general manifesten el seu malestar, no per la creació d’un equip de futbol, sinó per la poca sensibilitat que han tingut alhora d’elegir el nom ja que tots sabem els llaços històrics i sentimentals del nostre futbol amb l’Athletic i incloure el seu nom en un club de futbol privat no ens pareix que siga correcte ja que pot ferir sensibilitats i crear malestar i confusió.

 

 

                                                                                                                                               Joaquin Úbeda Albiñana

 

                                                                                                                                    President de L’Olleria Club de Futbol

 

Etiquetes: ,
© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com