: Inicio » Cultura i Festes, Portada » L’Associació Amics Pintors de L’Olleria dóna un quadre al Centre de Dia

L’Associació Amics Pintors de l’Olleria tancava curs amb l’exposició dels seus treballs al llarg d’este curs, més de 50 pintures de diverses tècniques entre les que s’han pogut admirar paisatges, retrats i composicions abstractes.

Entre estes obres, una que davall el títol ‘Un dia d’hivern a l’Albufera’ acaparava totes les mirades, i és que este quadre ha sigut donat per l’Associació per al Centre de Dia de la localitat, així ho comunicava el dia de la inauguració  de la mostra la seua presidenta Alicia Laverny ‘este quadre ho hem realitzat tots els membres de l’Associació amb un especial afecte ja que volem que forme part del futur Centre de Dia’ afegint que ‘estem molt satisfets amb esta pintura ja que hem aconseguit fer un quadre entre 19 persones i no obstant això,  pareix que ho haja pintat una sola”.

Tant l’alcalde, José Vidal, com el regidor de Cultura, Jesús Engo, assistien a la inauguració i acompanyaven en este dia especial a l’Associació podent veure detalladament tots i cada un dels quadres que componien l’exposició.

José Vidal felicitava a l’Associació per ‘esta magnífica exposició’ agraint ‘la donació que heu fet al poble de L’Olleria d’este quadre que molt prompte podrà ser admirat per tots els ollerians en el Centre de Dia’.

Per la seua banda, Jesús Engo també felicitava a ‘estos magnífics artistes’ i destacava ‘la qualitat d’estos treballs que són mostra del gran nivell artístic del poble de L’Olleria així com del vostre esforç ja que vos supereu dia a dia’.

© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com