: Inicio » Esports, Portada » 450 atletes a la primera edició del 10k de l’Olleria

 

Este passat diumenge 24 de novembre es va disputar la 1ª10K de l’Olleria, organitzada conjuntament pel Club d’Atletisme de l’Olleria i l’Ajuntament de l’Olleria. Una carrera de caràcter popular amb una distància de 10.000 metres que va transcórrer pels bonics paratges naturals i pels carrers i llocs més emblemàtiques de la població de l’Olleria. En esta primera edició comptarem amb la participació d’uns 450 atletes que pugueren disfrutar del nou circuit i del bon temps que ens va acompanyar al llarg del matí.

Com ja va sent habitual en les últimes edicions de la volta a peu de l’Olleria, per a la 1ª10K també comptarem amb les carreres dels xiquets abans de l’ inici de la carrera absoluta, on els més menuts poden anar introduint-se en este fantàstic món que és el de la carrera a peu. Així, xiquets des dels zero anys fins als tretze pogueren fer carreres a peu en diferents distàncies.

En quant a les novetats que presentava la 1ª10K, cal destacar que l’ inici i la meta es trobaven al poliesportiu, i que hi havia unes xicotetes variacions al recorregut per fer que el circuit passara pels llocs emblemàtics del casc antic. A banda cal destacar que al llarg del circuit comptavem amb diferents punts d’animació, on hi havia dos grups de batukada de la Banda de tambors i cornetes del Stm. Crist de la Palma de l’Olleria i dos grups locals de rock animant a tots els atletes, Sigarrito Jou i The Fartons.

El regidor d’Esports, Vicente Oviedo felicitava als guanyadors així com a la resta d’atletes que “han fet d’esta primera edició tot un èxit de participació”,sent igualment l’encarregat d’entregar els trofeus als guanyadors.

Pel que fa als resultats indicar que les classificacions foren les següents:

Classificació general masculina:

1er. Mohamed Ayman Stitou, amb 35 minuts i 10 segons.

2on. Jesús Descals, amb 35 minuts i 15 segons.

3er. Bilal Touimi, amb 35 minuts i 39 segons.

Classificació general femenina:

1ª. MªCarmen Abril, amb 42 minuts.

2ª Marta Sánchez, amb 42 minuts i 18 segons.

3ª Elisabeth Muñoz, amb 44 minuts i 41 segons.

Classificació general local masculina:

1er. Derik Vañó, amb 38 minuts i 49 segons.

2on. José Luis Anton, amb 40 minuts i 06 segons.

3er. José Manuel García, amb 41 minuts i 22 segons.

Classificació general local femenina:

1ª. Marta Sánchez, amb 42 minuts i 18 segons.

2ª. Amanda Núñez, amb 51 minuts i 07 segons.

3ª Mª Ángeles Herreros, amb 52 minuts i 32 segons.

 

 

Etiquetes: , ,
© 2013 Portal de L'Olleria digitalcef.com