: Inicio » Educació i Salut, Portada » Més de 30 persones segueixen en l’Olleria un curs per a curadors no professionals

 

 

L’Ajuntament de l’Olleria a través del Servei Municipal d’Atenció a la Dependència ha organitzat el Curs per a cuidadors no professionals dirigit als cuidadors principals de les persones en situació de dependència que romanen en el seu domicili dins del marc del Sistema d’Autonomia i Atenció a la Dependència .

Aquest curs segueix les directrius de la Conselleria de Benestar Social i concretament de la Direcció de Persones amb Discapacitat i Dependència i es realitza en diverses sessions repartides del 13 de novembre fins al 2 de desembre a l’Aula Taller del Centre Social del municipi .

L’objectiu de la regidoria de Benestar Social de l’Olleria és , tal com explica la regidora de l’àrea , Gema Borrás “donar suport al cuidador de les persones en situació de dependència perquè siguin conscients del valor tan important que tenen per millorar la qualitat de vida dels seus familiars ” .

A més , tant la regidoria de Benestar Social com el Servei Municipal d’Atenció a la Dependència han agraït el suport que han tingut per part de tots els docents que participen en la formació dels cuidadors no professionals ( professionals del Centre d’Atenció Primària de l ‘ Olleria , professionals del Centre Residencial Solimar de l’Olleria , professionals de l’Equip Base de Serveis Socials de l’ OIleria , etc . ) que “gràcies a la seva col · laboració i esforç contribueixen al fet que es pugui dur a terme aquesta important activitat formativa ” .

Etiquetes: , ,
© 2013 Portal de L'Olleria digitalcef.com