: Inicio » Cine/Espectacles, Portada » Ocho apellidos vascos posa fi al cine d’estiu 2014

El cinema d’estiu es va acomiadar el passat 20 d’agost, amb un ple a l’altura de la pelicula emesa, “vuit cognoms bascos”, com vuit van ser les pel · lícules de qualitat que durant juliol i agost van ser emeses al pati de la Casa Santonja , recinte que després de dos anys consecutius es perfila com el més adequat per a aquest tipus d’esdeveniments.

Els jocs de la fam: en flames, El llanero solitari, Rush, Conte d’hivern, Jack Ryan operació ombra, Robocop, i vuit cognoms bascos, van ser els vuit títols que van acompanyar a les nits del dimecres, a més de les actuacions musicals dels divendres , on aquest any, van proliferar grups i artistes de la zona. Menció a part, mereix a principis de juliol l’actuació d’Adam Rapa, trompetista de prestigi internacional, acostumat a sales de Boston i New York i que es va poder gaudir d’una de les seves actuacions dins del CIMVO 2014, tot un luxe per als amants de les trompetes.

Les nits d’estiu a la Casa Santonja ja són història aquest 2014, per donar pas a les festes patronals i de moros i cristians que precisament aquesta nit, tenen un dels seus moments més engalanats amb la proclamació de reines, Corts, Capitans i Ambaixadors.

 

 

Etiquetes: , , ,
© 2014 Portal de L'Olleria digitalcef.com