: Inicio » Esports, Portada » Futbol base l’Olleria: Campanya de captació

 

L’Escola Municipal futbol base de l’Olleria ha llançat una campanya de captació, aprofitant diverses fotos antigues, on apareixen els equipatges ratllats, tan identificatius del nostre poble.

Amb el lema “Ells ja jugaven per estos colors… i tu, a què esperes ? tractem d’apropar als xiquets, la importància del futbol en la història esportiva de l’Olleria, mitjançant fotos representatives de distintes èpoques i commemorar també l’ascens a Tercera divisió, ara que es cumpleixen 25 anys.  Una línia del temps om lliguem passat, present i futur.

La gent major es mostra molt orgullosa contant com quan jugaven i visitaven altres poblacions, els colors de l’Atleti, eren relacionats directament amb el nostre poble i volem arribar a eixa part sensible dels menuts, que de segur tindran qualsevol familiar que haurà defés eixos colors i reactivar eixa conscienciació de defendre eixa samarreta.

També fem referència als entrenadors on barrejem experiència i joventut, així com dedicació i qualificació. Finalment, també mostrem la recent creada  pàgina web (futbolbaseolleria.weebly.com) i la presència en Facebook -Twiter per a estar més a prop de cada alumne de l’Escola.

 

© 2014 Portal de L'Olleria digitalcef.com