: Inicio » Esports, Portada » Juanlu Martínez i Sara Micó, màxims exponents del futbol local, visiten exposició de L’Olleria CF

Juanlu Martínez, Director esportiu del futbol base del Dinamo de Moscou, i Sara Micó, Jugadora del València CF, i seleccionada fa poc per al combinat nacional, ambdós, màxims exponents del futbol local, van aprofitar estes dates per a visitar l’exposició que l’Olleria CF, hi havia muntant en l’entrada del Cine Goya, amb motiu del seu 85 aniversari. A l’acte també van assistir l’Alcalde, l’entrenador del primer equip Sergio Francés, així com una nombrosa representació d’exjugadors i exdirectius del club.

A més d’una xarrada sobre futbol celebrada en l’aula taller del Centre Social , i la presentació d’un llibre sobre el futbol a València, els invitats d’honor van poder disfrutar de l’expsoción rodejats del públic assistent, així com familiars que van assistir a l’acte. El passador ho van posar encenent la traca disposada per a l’esdeveniment i tan preada visita, en la xicoteta plaça del carrer Batle.

D’altra banda, el president Joaquín Úbeda, mostrava la seua total satisfacció , ja que tot el temps que estarà l’exposició oberta, és sens dubte el dia més important que es podia esperar d’ella. Hui és un d’eixos dies en què mira l’esforç recompensat, la il·lusió de muntar l’exposició, i reunir passat amb futur per a exemple del present, es va veure totalment recompensat en una jornada com la de hui. I que hui és un dia de festa, on els aficionats al futbol, a més de disfrutar del nostre equip, han pogut veure les arrels, i el…”hasta on es pot llegar” amb treball, qualitat i esforç.

 

© 2014 Portal de L'Olleria digitalcef.com