: Inicio » Cultura i Festes, Portada » Els més menuts fan entrega de les seues cartes a Visir Real

 

 

El dia més esperat de l’any per a tots els xiquets i xiquetes ja està molt prop, el 5 de gener SS. MM. els Reis Mags d’Orient arribaran i amb ells molts regals i sobretot molta il·lusió. Abans, no obstant això, els xicotets de L’Olleria han pogut veure i entregar les seues cartes al Visir Real, que molt atent i d’un en un va escoltar les peticions dels centenars de xiquets i xiquetes que es van acostar fins als baixos del mercat el diumenge a la vesprada.

Tampoc van faltar per a rebre a tan il·lustre invitat l’alcalde de la localitat, José Vidal i el regidor de festes, Juan Ruà, així com altres autoritats municipals. Destacar l’alegria dels més xicotets durant estos dies de Nadal i especialment “la il·lusió i la impaciència amb què esperen el que per a ells el seu gran dia, el de la Cavalcada, tan sols cal veure la gran recepció que li han fet hui al Visir Real que serà l’encarregat d’entregar a Ses Majestats les cartes que li han confiat.

El primer tràmit ja està fet, els més majors, tenen fins al dia 5 per a disfrutar d’una il·lusió impagable, la que desprenen els més menuts.

La mateixa escena s’ha repetit en altres localitats, afegim a l’album el Visir d’Aielo de Malferit.

 

 

 

© 2014 Portal de L'Olleria digitalcef.com