: Inicio » Noticies, Portada » L’Ajuntament oferix homenatge a Empresa Centenària, i Esportista d’elit.

 

 

El passat 31 de desembre, en la Sala de Juntas de l’Ajuntament de l’Olleria, l’Alcalde José Vidal acompanyat pels regidors de Promoció Econòmica i Esports va atorgar dos diplomes acreditatius de l’homenatge que el propi Ajuntament els oferia a Constant Mompó i David Tolsá.

El primer, pel centenari de la seua empresa Casa Constant, fabrica de cadires en els seus orígens allà per 1914, i regentada pels seus fills (quarta generació) que ni tan sols va parar la seua producció ni en la Guerra Civil. En l’actualitat continuen fabricant cadires, tamborets, engrunsadores i tots els seus semblants. Va arreplegar el premi acompanyat dels seus fills.

Per la seua banda els mèrits contraanats per David Tolsá per a meréixer tal distinció, són els de proclamar-se Campió d’Espanya per Clubs a finals d’enguany. No necessitem afegir la projecció d’este esportista d’alt rendiment, i el futur prometedor que li espera. De fet ja té una nova meta, Campionat d’Europa.

Va estar acompanyat en l’acte pel seu entrenador Fernando Arjona, flamant 7m DAM (mèrit concedit per la Real Federació Espanyola de Taekwondo a finals d’enguany també)

© 2014 Portal de L'Olleria digitalcef.com