: Inicio » Noticies, Portada » I Ruta Gastronòmica fins el 13 de novembre

Ajuntament de l’Olleria, 25 d’octubre de 2016

Des del dilluns 24 d’octubre i fins diumenge 13 de novembre, a l’Olleria es celebra la I Ruta Gastronòmica. 13 establiments entre restaurants, bars i pubs participen en esta iniciativa, organitzada conjuntament entre l’Associació d’hostalers i l’Ajuntament de l’Olleria. i durant este 3 setmanes oferiran diferents tapes i menús.

A un fullet explicatiu, que es podrà trobar en tots els establiments participants i que a més es repartirà a tota la població, es podran vore els diferents plats que oferta cada establiment amb motiu de la Ruta Gastronòmica, quins dies i en quin horari, a més del preu. La gent que visite, almenys 10 dels 13 establiments, i tinga les pegatines que ho corroboren, entrarà en el sorteig de 100 € per a consumir en els establiments de la localitat i d’un viatge de cap de setmana (valorat en 300€).

D’altra banda, també es farà un sorteig de 30€ en cada establiment entre tots els que l’hagen visitat i hagen dipositat la targeta de valoració. I a més, es premiarà la millor tapa/menú amb 150€ a partir de les valoracions que facen tots els participants en la Ruta durant les tres setmanes que dura.

“Esta és una aposta molt forta de la regidoria de participació ciutadana i de l’Associació d’hostalers de l’Olleria, que esperem que siga del gust de tot el poble. És una ocasió única per conèixer nous locals, per canviar d’ambient i per provar el suculents plats que ens han preparat en tots ells. A més, l’oferta és molt variada i es pot fer la ruta gastronòmica per a esmorzar, dinar, berenar o sopar”, explica Vicent Albiñana, Regidor de Participació Ciutadana.

Ací podràs trobar tota la informació de la I Ruta Gastronòmica de l’Olleria: I Ruta Gastronomica.pdf

© 2016 Portal de L'Olleria digitalcef.com