: Inicio » Educación y Salud, Portada » Alumnos de infantil del CEIP Isabel La Católica visitan la “foguera de Sant Antoni”

CEIP Isabel La Católica 17 de gener de 2017

“VISITA AL CARRER SANT ANTONI” Sant Antoni, Sant Antoni del porquet que a les velles fa carasses i a les joves fa l’ullet.

Com cada any, el 17 de gener els veïns del carrer Sant Antoni celebren aquesta festivitat, i com cada any els alumnes i les mestres d’infantil del Ceip. Isabel la Catòlica anem convidats a visitar la foguera i a menjar el típic pa beneït. Moltes gràcies al veïnat per compartir aquesta festa amb els mes menuts. Fins l’any que ve!!!

_________________________

“VISITA A LA CALLE SAN ANTONIO”
Sant Antoni, Sant Antoni del porquet que a les velles fa carasses i a les joves fa l’ullet.

Como cada año, el 17 de enero los vecinos de la calle San Antonio celebran esta festividad, y como cada año los alumnos y maestros de infantil del Ceip. Isabel la Católica vamos invitados a visitar la hoguera y comer el típico pan bendito. Muchas gracias al vecindario para compartir esta fiesta con los más pequeños. Hasta el año que viene !!!

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com