: Inicio » Cultura i Festes, Portada » Els pasdobles Casa Marau i Llebeig aconsegueixen un empat i s’alcen amb el Premi Francesc Cerdà 2017

Els pasdobles Casa Marau i Llebeig aconsegueixen un empat i s’alcen amb el Premi Francesc Cerdà 2017


En un Teatre Goya ple de gom a gom, dissabte al voltant de les 9 de la nit, i després de moltes deliberacions, es donava a conèixer el nom del guanyador del Premi de música festera Francesc Cerdà 2017. El Jurat va decidir que hi havia un ex aequo entre les obres Casa Marau, de Fernando Campos Valdés, i Llebeig, de Javier Pinto Bañuls, i el premi per tant seria per als dos.
El pasdoble guanyador del premi del públic, per 132 vots, més del doble que el segon classificat, va ser Al Contrabando de José Salvador González Moreno.
El Regidor de Cultura Héctor Such, va voler agrair en el seu discurs la dedicació dels músics i del jurat perquè sense ells este concurs no seria possible, i va incidir en que “des de la regidoria de cultura apostem per impulsar actes com este, i per això hem tornat a augmentar la quantitat del premi, així com l’edició de les partitures guanyadores de l’any anterior”. Per la seua banda, l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, en el seu discurs va destacar que des de l’Ajuntament han recollit la proposta, que els han fet arribat des de diferents sectors, per donar-li un paper més destacat a les dones dins del Concurs de música festera.
Davant de l’empat del premi, es va decidir per tancar l’acte interpretar el pasdoble guardonat pel públic, fent així també un reconeixement a les desenes de persones que fidelment acudeixen des de fa tretze anys a este concurs.
D’altra banda, el concert va servir també com a homenatge al pare de Rafa Mullor, que va morir recentment i a Julio “la Cendra”, al que un membre de la banda li havia dedicat una marxa.

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com