: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Clinic d’entrenadors a l’Olleria

El diumenge 18 de juny es va viure  a l´Olleria la I edició del clinic d´entrenadors organitzat per l´Olleria futbol sala.

Va començar a les 9:20h. del mati amb Braulio Correal ex entrenador del LLevant de primera divisió, va fer una explicació amb videos de com es te que començar a treballar un equip per aconseguir el maxim rendiment per a despres poder jugar al joc de 4 en defensa com en atac, despres varem passar al camp de joc on en col.laboració dels cadets i juvenils de l´escola va ficar en martxa tot allo que va explicar a l´aula. Sense dubte uns dels millor entrenadors del nostre pais, un luxe contar amb ell.

De vesprada va ser el torn de ponencia de Manolo Moya, entrenador de Montpelier frances i nombrat per entrenadors i jugadors de la lliga D1, millor entrenador de França 2016/17. Ademes d´entrenar a categories base del Barça, este xic lliçenciat en ciencies de l´esport va exposar a l´aula, jocs per a millorar amb els xiquets moviments claus en la evolució dells al  futbol sala i despres la practica amb joc real a la pista.

Hi havien 15 entrenadors a les ponencies, entre ells els entrenadors de l´escola, entrenadors d´Ontinyent, Picassent, Guadassuar, Novelda…..

Recalcar la col.laboració de cadets i juvenils de la nostra escola que varen fer posible que es fera este clinic, ja que sense la seua ajuda la part practica avera sigut imposible, ademes de ser tambe una experiencia per a d´ells ja que no totes les dies pots estar a l´ordre de un entrenador de primera divisió espanyola i el millor entrenador de França.

Seguim treballant per a la formació continua dels nostres entrenadors a l´Olleria oferint els millors ponents en treballa base per a que puguen transmitir tot lo apres als nostres xiquets i la seua evolució dins de l´escola siga millor dia a dia.

Equip d´entrenadors de l´Olleria f.s.

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com