: Inicio » Deportes, Portada » EEM Futbol Sala: Campus y campeonato de l’Alcora (Castellón)

EEM Futbol Sala l’Olleria, 10 de julio de 2017

El dilluns 3 de juliol fins el divendres 7 d´aquesta semana es va realitzar el I campus de l´Olleria f.s. on participaren les categories benjami i alevi de l´escola amb un total de 23 alumnes.

Durant 2h. al dia van poder gaudir de la direcció de Braulio Correal un tecnic de primera divisió que va fer que els xiquets entrenaren per millorar moltes façes del joc com la conducció, el pase, la finta, tirs a porteria, col.locació del cos per a rebre el baló i per a xutar….

Sense dubte un luxe tindrer a aquest tecnic entrenant en l´escola i per als nostres menuts l´oportunitat d´apendrer un poc mes despres d´una gran temporada amb els nostres monitors que en tot moment van estar ajudant a que aquest campus fora un exit, un total de 3 tecnics recolzaben les propostes d´entrenament de  Braulio.

Per un altra banda el dissabte 8 de juliol els nostres alevins i cadets es desplaçaren a la població de l´Alcora a Castelló per a poder jugar un torneig amb equips de luxe i amb un pavelló impresionant de dues pistes.

Els cadets es varen enfrontar als equips com: l´Alcora f.s., Mislata f.s. i Corbera f.s. subcampions de copa, campions de copa i campions de lliga respectivament, un cartell per a que gaudiren els jugadors de l´Olleria i aixi va ser.

Tot i que empataren a 1 contra el Mislata f.s. que despres serien els campions, no va ser suficient per arribar a la final i en el tercer i quart lloc realitzaren una primera part d´escandol on tocaren rapit, es desmarcaben guanyant l´esquena al rival i feren dos grandisims gols en equip.

Per part dels alevins es van vorer a la cantxa de joc amb: Mislata f.s A , Mislata f.s. B, l´Alcora f.s. i Corbera f.s.

Començaren a un partit molt emocionant guanyant 3-2 contra el Mislata A pero pergueren injustament dos partits per el joc realitzat, pero tot i aixo quedaren 3ers classificats, deixant  a les escoles de l´Olleria f.s. en un bon lloc davant d´un pavello amb una gran entrada.

Va ser el dia perfecte per a acomiadar una gran temporada que ve fen-se des de setembre als partits de pretemporada, sense dubte unes vacances ben mereixcudes per als nostres campions de l ´Olleria f.s.

Gracies a mares, pares, xiquets i monitors.

Fins setembre!!!!!!!

 

 

 

 

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com