: Inicio » Cultura i Festes, Montaverner, Portada » MON-DOC reprén les proyeccions amb la presentació de “fills del silenci”

27/09/2017

Després del primer cap de setmana MON·DOC 2017 alça de nou el teló esta vesprada a les 19.00h per a presentar, fora de concurs, el documental ‘Fills del silenci’, produït per la Diputació de València i que serà presentat per la Diputada de Memòria Històrica Rosa Pérez.

En l’acte, que serà conduit per la periodista Iolanda Ibarra, i en que també intervindrà l’alcalde de Montaverner Juli Juan, es presentarà aquest treball sobre el buit en la memòria que posseeixen els joves sobre la repressió franquista. Un buit i un silenci que començaren amb els fills d’aquells que sofriren les represàlies, els qui per por a nous sofriments i càstigs per a la família callaren i amagaren tot el que havia passat.

El balanç que fa la Regidoria de Cultura de Montaverner és molt satisfactori, ja que de moment el públic ha respost molt bé en totes les sessions de dissabte i diumenge, mostrant-se participatiu tant en les votacions per al Premi del Públic com en les sessions en que han estat presents els directors per presentar els seus treballs.

A partir de demà dijous tornaran les projeccions dels finalistes del Premi MON·DOC. A les 18.00h es projectarà ‘Smile’ i a les 19.30h serà el torn de ‘Espías en la arena. Objetivo España’, que serà presentat pel seu productor, Xavier Crespo.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com