: Inicio » Cultura i Festes, Montaverner, Portada » Aielo de Malferit i Montaverner celebren el 9 d’octubre amb diferents actes.

Com moltes localitats de la Comunitat Valenciana, Aielo de Malferit i Montaverner celebren el dia de la Comunitat amb una sèrie d’actes culturals.

Aielo de Malferit:

09:30 h Cercavila popular pels carrers de la localitat

10:00 h Dinar popular al “Passeig de l’Eixample”

11:15 h Danses populars al càrrec de la Solana (Grup de Danses d’Aielo) al “Passeig de l’Eixample”

12: oo h Partida de “raspall” al Trinquet d’Aielo participaran jugadors professionals i de l’Escola Municipal de Raspall.

Montaverner

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Montaverner ha preparat dos dies d’activitats per a commemorar la festivitat del 9 d’Octubre. Les celebracions començaran diumenge 8 a les 18.00h amb la projecció a l’Auditori Luis Peiró del documental ‘VerdCel. Trajecte: la distància no és frontera’, un treball sobre el nostre context musical i cultural a través de la trajectòria del grup alcoià. A continuació hi haurà un recital de VerdCel presentant el seu disc ‘De plantes, talaies i cims (i una aroma)’.

Dilluns 9 d’Octubre a partir de les 10.00h del matí tindrà lloc una cercavila amb acompanyament de tabals i dolçaines que finalitzarà al Parc Jaume I on, davant el monument commemoratiu de la fundació de Montaverner, es farà un acte institucional amb l’ofrena d’una corona de llorer i una dansà a càrrec del grup de danses local. Al mateix parc s’instal·laran durant tot el matí jocs infantils per als més menuts.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com