: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro Goya: Este fin de semana… “tot per la festa”

Este fin de semana, el Teatro Goya estrena en l’Olleria la obra “tot per la festa”.  Se trata de una comedia escrita por Manuel Pérez Berenguer, con la que ganó la III edición del “concurs de sainet fester”, del Ayuntamiento de Muro

El argumento, muy ingenioso, trata de las mil y una maniobras para no renunciar a la fiesta en tiempos de crisis.  Organizado por la filà  Els Valencians  y dirigida por Pepe Oviedo, ofrecerá tres pases al público:  viernes 1 a las 22:30h, sábado 2 a las 22:30 h, y domingo 3 a las 18:00h.  Venta anticipada de entradas a cualquier miembro de la filà, o una hora antes de las funciones en taquilla.

________________

‘Tot per la festa’. L’obra serà representada dins la setmana cultural del Mig Any Fester i allí mateix es farà entrega d’aquest guardó. ‘Tot per la festa’ és un sainet on es plasma la crisi econòmica relacionada amb la festa de Moros i Cristians.

Ara veurem el comportament dels membres d’una filà, en este cas, la dels Valencians, d’ací, del nostre poble, podria ser qualsevol altra filà, i inclús la d’un altre poble on celebren les festes de moros i cristians….festes que també han patit i cada dia més allò de la crisi, allò de no poder i no deure pujar la cuota.. i les despeses cada vegada més cares, què fem? A tot açò, la filà Valencians està en obres….què fem?

Doncs ara quan s’alce el teló veurem el comportament dels Valencians. Si bé, tots vosaltes veureu en ells el reflexe d’algun conegut, amic de la filà o de la faena que davant situacions com la que ens dóna aquesta comèdia passa a tot arreu, segur que teniu algú que penseu que es comportaria aixi. Ara bé, de segur que ningú es veu ell mateix reflexat. Per què serà?

Esperem que els agrade i si algú creu que està per ací damunt no passa res, ben rebut serà.

Pepe Oviedo

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com