: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » El CIMVO 2018 es presenta aquest any amb un nou elenc de figures internacionals

CIMVO 2018 – del 20 al 22 de Abril

El Curs Internacional de Musica Vila de l’Olleria (CIMVO), que enguany celebra la seva XIV edició, és un esdeveniment acadèmic i artístic de primer nivell que enguany compta amb la participació de Ronald Romm, Vicente Campos i Aaron Romm a més de José Chafer (director artístic del curs). Compta també amb una “masterclass” a càrrec de Jordi Albert i com a Artista convidada Avis Romm.

El calendari del curs inclourà; classes individuals, col·lectives, conferències, exposicions i, concerts. Aquest any com a novetat estarà obert també a grups i ensembles. És un curs recomanat per trompetistes professionals, estudiants en conservatoris i alumnes d’escoles de música. Les classes i conferències estaran enfocades a millorar les habilitats dels alumnes, perfeccionar la interpretació, el repertori, la psicologia de la música i la història de la trompeta.

El punt final del curs seran el 21 i 22 d’abril, amb dos concerts, el de professors al costat de la SEM Sta Cecília de l’Olleria, i un concert inèdit a Espanya, l’actuació del “Trio Romm”. Tots dos concerts es celebraran al Teato Goya.

Más información e inscripciones: CIMVO’18

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com