: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » CEIP Isabel la Católica: ” Carnestoltes moltes voltes 2018″

CEIP Isabel La Católica, 10/2/2018

CARNESTOLTES MOLTES VOLTES 2018!!! Un any mes, la nostra escola Isabel la Catòlica de l’Olleria, ix al carrer en aquesta festa lúdica i divertida per mostrar les nostres disfresses. La temàtica d’aquest curs escolar ha sigut “EL NOSTRE PATRIMONI”, a través de les associacions del poble. Ha sigut un gaudiment tant per als nostres alumnes i mestres com per a les famílies i la gent del poble que ens han acompanyat vegent la nostra desfilada.

_________________________

CARNAVAL MUCHAS VUELTAS 2018 !!! Un año más, nuestra escuela Isabel la Católica de l’Ollería, sale a la calle en esta fiesta lúdica y divertida para mostrar nuestros disfraces. La temática de este curso escolar ha sido “NUESTRO PATRIMONIO”, a través de las asociaciones del pueblo. Ha sido un disfrute tanto para nuestros alumnos y maestros como para las familias y la gente del pueblo que nos han acompañado en nuestro desfile.

________________________

////////////////////////////////

Video de carnestoltes (todas las escuelas). Eugénio Micó.

 Reportaje fotográfico (todas las escuelas).  Javier Cebrián

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com