: Inicio » Educación y Salud, Portada » Programa de actos “Setmana de la Igualtat”

Programa d’actes de la setmana de la igualtat, organitzats per l’Ajuntament de l’Olleria del 26 de febrer al 9 de març.

Dilluns 26 de febrer

A l’IES Vermellar, es realitzará per als alumnes de batxillerat amb la col·laboració del Fons Valencià per la Solidaridad, el taller “Gènera i adolescència a El Salvador”. Comptarem amb l’experiència de Patricia Eugenia Navarro Cañas, una jove dona salvadorenca que en l’actualitat és la representant de la cooperació holandesa a El Salvador com a directora del NIMD.

Dimarts 27 de febrer

A las 16:00 h a l’Escola Municipal d’Adults Font Nova la conferència “Participació de la Dona en l’àmbit municipal del El Salvador, a càrrec de Patricia Eugenia Navarro Cañas.  Activitat oberta a tota la población.

Dilluns 5 de març

A les 18h Inauguración Oficial de la programació d’Activitats a la Casa Santonja amb l’espectable de dansa “El Crit d’Eva” a càrrec de la companya “Asociación Frágies danza”  Entrada lliure.

Dimarts 6 de març

A les 19h  al Teatre Goya, es projectará la pel·licula “Figuras Ocultas”. Narra la història mai explicada de tres brillants dones cientifiques afroamericanes que van treballar en la NASA, al començament dels anys seixanta.

Dimecres 7 de març

A les 19h a la biblioteca Municipal a càrrec de l’olleriana Carla Bataller, es realitzarà la xerrada “Dones intergalàctiques: Ciència ficció i feminisme”

Divendres 9 de març

A las 20h, al Teatre Goya, monòleg “Una grieta en mi destino”, a càrrec d’Alicia Murillo.  Segons ella mateix es presenta com Artista multindisciplinada, activista feminista i mestressa de casa. Incorrecta, divertida, agresiva, la estimes o la detestres, t’enamora o t’irrita.   Entrada lliure.

A les 21:30 h al Centre Social, Sopar de cloenda de la Setmana de la Igualtat.   El preu del tiquet és de 13,50 € i es podran adquirir al Centra Social i l’Escola d’Adults Fon Nova fins el 7 de març

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com