: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Abierto plazo de inscripción para el X Concurso “Arròs al forn”

Abierto plazo de inscripción para el X concurso de “Arròs al forn” de l’Olleria. Un concurso que este año tendrá lugar el próximo domingo 6 de mayo en la calle Ausiàs March. Para inscribirse hay que acudir a la ADL (planta baja del Ayuntamiento) y rellenar la hoja de inscripción. El plazo de inscripción estará abierto desde el 4 al 30 de abril. Precio de inscripción:  2 € por comensal. (menores de 10 años gratis).

Bases:
Las cazuelas presentadas a concurso seran como mínimo para 4 personas y deberán tener como mínimo los siguientes ingredientes:

arroz, aceite de oliva, pata y vientre, chuleta de cerdo, tocino, pierna de conejo o pollo, costilla de ternera, pelotas, morcilla de carne y cebolla y garbanzos, más dos ingredientes de libre elección.

El jurado estará formado por representantes de la asociación de hosteleria y personas vinculadas al evento que valorarán la presentación, el punto de arroz y el sabor.

El jurado se reserva el derecho de descalificar las “cassoles” que no cumplan con los requisitos o hayan sido encargadas directamente a establecimientos de hosteleria.

La organización facilitará el servicio de mesa, bebida y la “picaeta”.  El evento contará con castillo inflable, xaranga y fin de fiesta.

____________________

Obert termini d’inscripció per al X concurs de “Arròs al forn” de l’Olleria. Un concurs que enguany tindrà lloc el proper diumenge 6 de maig al carrer Ausiàs March (zona de pubs). Per inscriure cal acudir a l’ADL (planta baixa de l’Ajuntament) i omplir el full d’inscripció. El termini d’inscripció estarà obert des del 4 al 30 d’abril. Preu d’inscripció: 2 € per comensal. (Menors de 10 anys gratuït).

bases:

Les cassoles presentades a concurs seran com a mínim per a 4 persones i han de tenir com a mínim els següents ingredients:

arròs, oli d’oliva, pota i ventre, costella de porc, cansalada, cuixa de conill o pollastre, costella de vedella, pilotes, botifarra de carn i ceba i cigrons, més dos ingredients de lliure elecció.

El jurat estarà format per representants de l’associació d’hostaleria i persones vinculades a l’esdeveniment que valoraran la presentació, el punt d’arròs i el sabor.

El jurat es reserva el dret de desqualificar les “cassoles” que no compleixin amb els requisits o hagin estat encarregades directament a establiments d’hosteleria.

L’organització facilitarà el servei de taula, beguda i la “picaeta”. L’esdeveniment comptarà amb castell inflable, xaranga i fi de festa.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com