: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF alcanza la plaza de promoción de ascenso.

CF Palleter Paiporta 0-2 L’Olleria CF

Una jornada “redonda” para l’Olleria Cf,  al vencer a domicilio al CF Palleter Paiporta por dos goles (Carlos Sanz 15′ y Pedro Pérez 44′) y beneficiarse de un sorprendente tropiezo de Almusafes CF frente a la UE Vall dels Alcalans.  A este tropiezo se le suman otros dos,  no menos importantes como el  del CD Chella y CF Promeses Sueca ambos en casa. Toda esta combinación deja a los ollerienses situados en la plaza de promoción de ascenso a cuatro jornadas del final.  Aunque no se ha conseguido “nada”, alcanzar esa plaza a estas alturas es el premio a una más que notable segunda vuelta desarrollada por el equipo de La Solana.

Sin embargo,  queda lo más dificil, ya que hasta la fecha, l’Olleria era el equipo perseguidor.  Ahora toca defender esa plaza, es decir, al buen juego de equipo  y la intensidad demostradas, tendrán que añadir dósis extras de templanza y control de ansiedad.  A falta de cuatro jornadas, la primera “final” (que dá derecho a buscar con ciertas aspiraciones otras tres), será el próximo fin de semana,  en el que reciben al CD Juventud de Picanya.  Equipo situado en mitad de la tabla (como el que derrotó a Almusafes), y que disputará el encuentro con la tranquilidad de no jugarse nada.

La alfluencia de público a la Solana ha ido mejorando en los últimos encuentros, pero sería interesante que la afición acudiera masivamente a respaldar al equipo en este transcendental encuentro. La cita, el próximo sábado 14 de abril a las 17:30 h en La Solana.

_____________________________

Una jornada “rodona” per a l’Olleria Cf en aquesta jornada 26, en vèncer a domicili al CF Palleter Paiporta per dos gols (Carles Sanz 15 ‘i Pedro Pérez 44′) i beneficiar-se d’un sorprenent ensopegada d’Almussafes CF davant la UE Vall dels Alcalans. A aquesta ensopegada se li sumen altres dos, no menys importants com el del CD Chella i CF Promeses Sueca tots dos a casa. Tota aquesta combinació deixa als ollerians situats a la plaça de promoció d’ascens a quatre jornades del final. Tot i que no s’ha aconseguit “res”, aconseguir aquesta plaça a hores d’ara és el premi a una més que notable segona volta desenvolupada per l’equip de la Solana.

No obstant això, queda el més difícil, ja que fins a la data, l’Olleria era l’equip perseguidor. Ara toca defensar aquesta plaça, és a dir, al bon joc d’equip i la intensitat demostrades, hauran d’afegir dosi extres de temprança i control d’ansietat. A falta de quatre jornades, la primera “final” (que dóna dret a cercar altres tres), serà el proper cap de setmana, en què reben el CD Joventut de Picanya. Equip situat al mig de la taula (com el que va derrotar el Almussafes), i que disputarà la trobada amb la tranquil·litat de no jugar-se res.

La alfluencia de públic a la Solana ha anat millorant en els últims partits, però seria interessant que l’afició acudís massivament a donar suport a l’equip en aquest transcendental partit. La cita, el proper dissabte 14 d’abril a les 17:30 ha La Solana.

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com