: Inicio » Deportes, Portada » El cadete de l’Olleria FS, gana la liga

EEM Futbol Sala l’Olleria 13/05/2018

El passat dissabte 12 de maig es va  celebrar el penultim partit de lliga que va enfrontar al Sucro Cullera i al l´Olleria f.s. del grup 1º de 2ª divisió cadet de la província de València.

El partit va ser molt emocionant i va finalitzar amb un 1-2 a favor dels de la Vall d´Albaida. Aquests tres punts varen donar als jugadors entrenats per Juan Vicente Lopéz Such el titul de lliga matematicament a falta de dos partits que es disputaran en l´Olleria el proper divendres i dissabte contra Futsacar i Alzira respectivament.

Amb un bagatge de 66 punts amb 22 partits jugats i 22 guanyats, amb  11 gols en contra i 166 a favor.

Ademes de grans companys dins del camp són grans amics fora d’ell i durant tota la temporada han hagut molts problemes amb les lesions el que van obligar a un esforç major a l’hora d’encarar els partits i completar els entrenaments de la millor manera possible , un grup humà expectacular al que el compromís durant tota la temporada ha fet que arribaren a final de la competició amb opció de guanyar la lliga, tot i que ha sigut un regal inesperat que s’han trobat pel camí ja que la formació en l’escola és la base i el vertader objectiu de l’educador que dú 6 anys amb aquest grup d’amics que duen el nom de l´Olleria futbol sala al nivell mes alt de la província de València.

La clau ha sigut el treball dia a dia, la humilitat, les coses ben fetes i sobretot com ja he comentat el compromís a l’hora d’acudir als entrenaments, partits, esdeveniments, tornejos,….

Els noms dels jugadors que han aconseguit aquesta lliga són: Miguel , Nicole, Juanvi, Victor, Eloy, Iker, Ignacio, Raul, Ortiz, Cristian. Des de les escoles de l´Olleria f.s. volem donar-li nostra enhorabona al CADET que és el segon equip de la nostra població a aconseguir un titul de lliga enguany, recordem que fa unes jornades l’equip INFANTIL tambe va  aconseguir  ser campeon de lliga.

Tambe els CADETS volen donar les gracies a Jose Ubeda per ajudar-los als entrenaments en companya dels juvenils els dimarts de cada semana, a Jose Fabrega que fa un treball inmens en gestions de federatives, als infantils de l´Olleria f.s que han estat durant tot l´any al costat dels cadets per ajudar-los tots els dijous durant 8 mesos, Enrique Presencia coordinador de la base que ha fet un gran treball per incorporar tactica i estrategia al grup, a Joan (tecnic d´esports) i al concejal d´esports Enric Such Grau.

Enhorabona 1,2,3 l´Olleria!!!!!!!!

_____________________________

El pasado sábado 12 de mayo se celebró el penúltimo partido de liga que enfrentó al Sucro Cullera y al l’Olleria f.s. del grupo 1º de 2ª división cadete de la provincia de Valencia.

El partido fue muy emocionante y finalizó con un 1-2 a favor de los de la Vall d’Albaida. Estos tres puntos dieron a los jugadores entrenados por Juan Vicente Lopéz Such el titulo de liga matemáticamente a falta de dos partidos que se disputarán en l’Olleria el próximo viernes y sábado contra Futsacar y Alzira respectivamente.

Con un bagaje de 66 puntos con 22 partidos jugados y 22 ganados, con 11 goles en contra y 166 a favor.

Ademas de grandes compañeros dentro del campo son grandes amigos fuera de él y durante toda la temporada han tenido muchos problemas con las lesiones lo obligaron a un esfuerzo mayor a la hora de encarar los partidos y completar los entrenamientos de la mejor manera posible, un grupo humano expectacular al que el compromiso durante toda la temporada ha hecho que llegaron a final de la competición con opción de ganar la liga, aunque ha sido un regalo inesperado que se han encontrado por el camino ya que la formación en la escuela es la base y el verdadero objetivo del educador que lleva 6 años con este grupo de amigos que llevan el nombre de l’Olleria fútbol sala en el nivel más alto de la provincia de Valencia.

La clave ha sido el trabajo día a día, la humildad, las cosas bien hechas y sobre todo como ya he comentado el compromiso a la hora de acudir a los entrenamientos, partidos, eventos, torneos, ….

Los nombres de los jugadores que han conseguido esta liga son: Miguel, Nicole, Juanvi, Victor, Eloy, Iker, Ignacio, Raul, Ortiz, Cristian. Desde las escuelas de l’Olleria f.s. queremos darle nuestra enhorabuena al CADETE que es el segundo equipo de nuestra población a conseguir un titulo de liga este año, recordemos que hace unas jornadas el equipo INFANTIL también consiguió ser campeon de liga.

Tambien los CADETES quieren dar las gracias a Jose Ubeda para ayudarles a los entrenamientos en compañia de los juveniles los martes de cada semana, a Jose Fabrega que hace un trabajo inmenso en gestiones de federativas, los infantiles de l’Olleria fs que han sido durante todo el año junto a los cadetes para ayudarles todos los jueves durante 8 meses, Enrique Presencia coordinador de la base que ha hecho un gran trabajo para incorporar táctica y estrategia al grupo, a Juan (técnico de deportes) y al concejal deportes Enrique Such Grado.

Enhorabuena 1,2,3 l’Olleria !!!!!!!!

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com