: Inicio » Noticias, Portada » Josep Navalón, gana 3º premio en el “Concurs Nacional de coques tradicional i creatives”

 

Josep Navalón Delgado de l’Ollería, ha conseguido el 3º premio del 1º “Concurs Nacional de coques tradicional i creatives d’Oliva”, celebrado en esta localidad de la Safor hace unos días.

José, que representaba el Restaurante Sáez de Vallada, elaboró ​​una “Coca de la Vall d’Albaida amb carxofes, col, alls tendres de Xàtiva i Cansalada

Quince fueron los concursantes entre restauradores y panaderos, además de cinco escuelas de hostelería de la Comunidad Valenciana, que pusieron todo su esfuerzo en las elaboraciones.

Difícil lo tuvo el jurado que estuvo compuesto por prestigiosos de la gastronomía valenciana. Manuel Alonso, Casa Manolo de Daimús, 1 estrella Michelin; Kiko Moya, La Escaleta, de Cocentaina, 2 estrellas Michelin; Juanjo Rausell, Presidente de la Asociación de Panaderos Valencia; Pep Romany, el Puente Seco de Dénia; Miquel Ruiz, El Baret de Miquel de Dénia; Paco Alonso, Gastrónomo y Presentador TVE de Valencia y Cueva Morales, Periodista y gastronomía de Valencia.

_______________________

Josep Navalón Delgado  de l’Olleria, ha aconseguit el 3r premi del 1º Concurs Nacional de coques tradicional i creatives d’Oliva, celebrat a aquesta localitat de la Safor fa uns dies.

Josep, que representava al Restaurant Saez de Vallada, va elaborar una “Coca de la Vall d’Albaida amb carxofes, col, alls tendres de Xàtiva i Cansalada”

Quinze van ser els concursants entre restauradors i forners, a més de cinc escoles d’hostaleria de la Comunitat Valenciana, que van posar tot el seu esforç en les elaboracions.

Difícil ho va tenir el jurat que va estar compost per prestigiosos de la gastronomia valenciana. Manuel Alonso, Casa Manolo de Daimús, 1 estrella Michelin; Kiko Moya, La Escaleta, de Cocentaina, 2 estrelles Michelin; Juanjo Rausell, President de l’Associació de Panaders València; Pep Romany, el Pont Sec de Dénia; Miquel Ruiz, El Baret de Miquel de Dénia; Paco Alonso, Gastrònom i Presentador TVE de València i Cova Morales, Periodista i Gastrònoma de València.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com