: Inicio » Educación y Salud, Portada » Fiesta del agua en el CEIP Manuel Sanchis Guarner

CEIP Manuel Sanchis Guarner 22/06/2018

Un any més, en arribar l’últim dia de classe i davant l’arribada de l’estiu, al CEIP Manuel Sanchis Guarner de l’Olleria celebrem una nova edició de La Festa de l’Aigua. Enguany, com ve sent habitual, la comissió de festes ha organitzat els diversos jocs i tallers que, en torn a l’aigua com a element lúdic, vital i refrescant, fan gaudir els xiquets, després de molt de temps esperant fer aquesta celebració. Des d’ací volem agrair a les mares i pares que han decidit col·laborar en la nostra festa de l’aigua.

                Aquesta nit se celebra el sopar de l’AMPA, que posa punt i final al present curs acadèmic 2017/2018 i dóna pas al període estival, amb piscina, escola d’estiu, ludoteques, campaments, vacances, platja, viatges… Bon estiu!!!

_________________________

Un año más, al llegar el último día de clase y ante la llegada del verano, el CEIP Manuel Sanchis Guarner de l’Ollería celebramos una nueva edición de La Fiesta del Agua. Este año, como viene siendo habitual, la comisión de fiestas ha organizado los diversos juegos y talleres que, en torno al agua como elemento lúdico, vital y refrescante, hacen disfrutar a los niños, después de mucho tiempo esperando hacer esta celebración. Desde aquí queremos agradecer a las madres y padres que han decidido colaborar en nuestra fiesta del agua.

Esta noche se celebra la cena de la AMPA, que pone punto y final al presente curso académico 2017/2018 y da paso al periodo estival, con piscina, escuela de verano, ludotecas, campamentos, vacaciones, playa, viajes … buen verano !!!

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com