: Inicio » Deportes, Portada » Este domingo 10K l’Olleria

10k l’Olleria,  domingo 4 de noviembre de 2018

L’Olleria acoge este domingo laVI edición de 10K, una vuelta popular enmarcada dentro del X Circuito Cajamar de la Vall d’Albaida con una gran participaión de corredores. En esta edición se mantienen las carreras de niños con distancias de 500 metros para los benjamines y alevines, y 2000 metros para los infantiles, que se tendran su salida a las 10 de la mañana.

A partir de las 11h tendrá lugar la carrera absoluta que pasará por diferentes calles del pueblo, que estarán cortadas al tráfico:

Carrer Felipe, Santa Lucia, Font Vella, Felipe II, Juan XXIII, Caputxins, zona rural de la Gaveta, zona rural de la Foia del Port, carrer Treballadors, Beat Pare Ferreres, Ausiàs March, Isabel la Católica, Jaume I, Camí del Ras, José Iturbi, Valencia, Juan de Ribera, Virgen de los Remedios, San José, Sant Francesc, Santo Tomàs, Sant Salvador, Batle, Sant Roc, la Cendra y el camino de Alfarrasí.

Las inscripciones se pueden realizar en la página web www.multiesport.es hasta el viernes. Los niños menores de 7 años se pueden inscribir antes de comenzar la carrera en el punto de salida. Los primeros 450 clasificados se llevarán una camiseta de la carrera.

________________________

L’Olleria acull aquest diumenge , a VI edició de 10K, una volta popular emmarcada dins del X Circuit Cajamar de la Vall d’Albaida amb una gran participaión de corredors. En aquesta edició es mantenen les curses de nens amb distàncies de 500 metres per als benjamins i alevins, i 2000 metres per als infantils, que es tindran la seua eixida a les 10 del matí.

A partir de les 11h tindrà lloc la cursa absoluta que passarà per diferents carrers del poble, que estaran tallats al trànsit:

Carrer Felipe, Santa Lucia, Font Vella, Felip II, Joan XXIII, Caputxins, zona rural de la Gaveta, zona rural de la Foia del Port, carrer Treballadors, Beat Pare Ferreres, Ausiàs March , Isabel la Catòlica, Jaume i, camí del Ras, José Iturbi, València, Joan de Ribera, Mare de Déu del Remei, Sant Josep, Sant Francesc, Sant Tomàs, Sant Salvador, Batle, Sant Roc, la Cendra i el camí d’Alfarrasí .

Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web www.multiesport.es fins divendres. Els nens menors de 7 anys es poden inscriure abans de començar la carrera al punt de sortida. Els primers 450 classificats es portaran una samarreta de la cursa.

______________________

VER ALBUM DE IMAGENES DE 10K 2017

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com