: Inicio » Deportes, Portada » II Duatló Cross l´Olleria

 

El próximo 28 de noviembre,  finaliza el plazo de inscripción para la segunda edición de Duatló Cross de l’Olleria.

 El sábado 1 de diciembre, es la fecha escogida para la celebración del II Duatló Cross l’Olleria.   Prueba que tuvo que ser suspendida el pasado 24 de marzo por motivos climatológicos que suponian una amenaza a la seguridad de los participantes.

Prueba organizada por el club 3 Reptes Triatló.  La competición contará con tres partes,  5.65 Km de carrera a pié,  18.5 km de BTT y  otros 2,45 km de carrera a pié. Las pruebas tendrán salida y llegada en el polideportivo La Solana en las que se  combinará camino rural con circuito urbano.  La ruta de bicicleta se desarrollará por la Sierra cruzando varios parajes y alcanzando su momento cumbre en el alto del puerto a 492 metros de altura. (aprox km 13 de la prueba)

 Inscripciones  TRIATLOCV.ORG   (hasta el 28 de noviembre)

 ver ruta en WIKILOC
__________________________________

El proper 28 de novembre, finalitza el termini d’inscripció per a la segona edició de Duatló Cros de l’Olleria.

  El dissabte 1 de desembre, és la data escollida per a la celebració de la II Duatló Cross l’Olleria. Prova que va haver de ser suspesa el passat 24 de març per motius climatològics que suposaven una amenaça a la seguretat dels participants.

Prova organitzada pel club 3 Reptes Triatló. La competició comptarà amb tres parts, 5.65 km de carrera a peu, 18.5 km de BTT i altres 2,45 km de cursa a peu. Les proves tindran sortida i arribada al poliesportiu la Solana en què es combinarà camí rural amb circuit urbà. La ruta de bicicleta es desenvoluparà per la Serra creuant diversos paratges i aconseguint el seu moment cim en l’alt del port a 492 metres d’altura. (Aprox km 13 de la prova)

Inscripcions TRIATLOCV.ORG (fins al 28 de novembre)

veure ruta a WIKILOC

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com