: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » AEM La Nova: Concert de Sta Cecília 2018

El próximo sábado 24 de noviembre, la AEM La Nova de l’Olleria, ofrecerá tradicional  concierto de Santa Cecília. La cita, será a las 19:30 h  en el Teatro Goya. El repertorio, bajo la batuta de su director,  Pablo Penadés Fasanar, estará compuesto de dos partes:

PROGRAMA:

1ª Part

“El Bote” (PD)…………………………………………………. Saül Gómez

Pasdoble dedicat a Rafael Muñoz Soriano con a obsequi del seus fills per a celebrar la seua jubilació.

“Ciudad Sorpresa” (Episodi Simfònic)……………….Ferrer -Ferrán

L’episodi somfónic “Ciudad Sorpresa” descriu la bellsa natural de una de les poblacions més antigues de Colombia: Pasto “La Ciudad Sorpresa” en la Vall d’Atriz en Colombia. La seua gent, el seu clima, la seua conquista tot això am unes harmonies i unes melodies delicades, que contrasten en situacions am uns ritmes dansats i arrevatadors, sense oblidar el folklore del terreny: La Guanenya. Aquesta composición fou un encàrrec de la Universitat de Nariño i la Governació de Nariño (Colombia), conmemorant l’Onoàstica del a Ciutat de Pasto “Ciutat Sorpresa”

“El príncipe carnaval”…………………………………………..José Serrano

Selecció de la sarzuela del mestre José Serrano, composada en 1920. Tracta de les excentricitats d’un jove Princep que aplega a Madrid i proposa un viatge per les diferentes ciutats del món per a visitar les festes carnavalesques. En aquesta selecció escoltarem la cançó de l’emigrant, un tango argentí ,un fox-trot i el passacarrer de les Chulas.

2ª Part

“El Racó de l’Or”  (PD)……………………………………………. Saül Gómez

Encàrrec de la UM El Xúquer de Sumacàrcer per a ser interpretada com a obra lliuer en el 129 Certámen Internacional de València on van aconseguir guanyar el primer premi en la 3a secció dirigits per Josep Ros. L’obra descriu els paisatges del poble, les seues festes i la seua gent.

“Un món d’il·lusió”………………………………………………..  Josep Ros

Obra dedicada a totos els xiquets del món. Per a aquesta composición del mestre Josep Ros comptarem am la col·laboració del Cor de l’Escola de Música de l’AEM La Nova de l’Olleria.

“Conga del fuego nuevo”……………………………………….. Arturo Márquez

Aquesta obra está inspirada en la conga afrocubana. La versió de Márquez de l’estil popular es caracteritza per melodies memorables i emocionants construccions. La seua fascinació per la música del Caribe va més enlla de la conga i ha escrit més de huit danzones, el segon del quals és sens dubte el mes popular entre ells.

dirigeix:  Pablo Penadés Fasanar

AEM LA NOVA DE L’OLLERIA – CONCERT DE STA CECILIA 2017

video: Eugénio Micó

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com