: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » CEIP Manuel Sanchis Guarner: visita al “Tirisiti” (Alcoy)

CEIP Manuel Sanchis Guarner, 14 de desembre de 2018

Aquest divendres, les classes de 1r i 2n de primària hem anat a vorer la tradicional representació del “Tirisiti” en Alcoi.

Després hem vist un Betlem molt bonic que contava amb totes les figures i ingredients del Betlem. A continuació, hem realitzat un taller relatzionat amb el teatre de titelles.

__________________________________________

Este viernes, las clases de 1º y 2º de primaria hemos ido a ver la tradicional representación del “Tirisiti” en Alcoy.

Hemos visto un Belén muy bonito que contaba con todas las figuras e ingredientes del Belén. Y después realizamos un taller relacionado con el teatro de títeres.

 

 

 

 

 

/////////////////////////////////////////////////

 El Betlem de Tirisiti, un pessebre singular
Les representacions del Betlem de Tirisiti es celebren a la ciutat d’Alcoi des de fa més de cent anys i són hereves, potser quasi úniques, d’una llarga tradició mediterrània de teatres de titelles, en format petit i temàtica amb elements populars i religiosos. Aquest substrat tan particular qualla en el marc de la industrialitzada societat alcoiana de la mitat del segle XIX.

__________________________________________
EL Betlem de Tirisiti  un pesebre singular

Las representaciones del “Betlem de Tirisiti” se celebran en la ciudad de Alcoy desde hace más de cien años y son herederas, quizás casi únicas, de una larga tradición mediterránea de teatros de títeres, en formato pequeño y temática con elementos populares y religiosos . Este sustrato tan particular cuaja en el marco de la industrializada sociedad alcoyana de la mitad del siglo XIX.

saber más sobre el Betlem de Tirisiti

TIRISITI TV

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com