: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » CEIP Manuel Sanchis Guarner: Nadal a la Residència d’ancianes

CEIP Manuel Sanchis Guarner, 18/12/2018

Com ja s’acosta el Nadal, des del CEIP Manuel Sanchis Guarner hem volgut posar un somriure i unes notes musicals a la residència d’ancians de l’Olleria, i és per això que el passat dilluns, dia 17 de Desembre, els cursos de 4t, 5é i 6é els vam fer una visita. Vam tenir doncs l’oportunitat de cantar unes nadales i compartir l’ambient nadalenc amb els majors de la residència de l’Olleria. Gràcies als nostres alumnes i a Marta, la mestra de música, per tan bonica i entranyable activitat.

________________________________________

Como ya se acerca la Navidad, desde el CEIP Manuel Sanchis Guarner hemos querido poner una sonrisa y unas notas musicales a la residencia de ancianos de l’Ollería, y es por eso que el pasado lunes, día 17 de Diciembre, los cursos de 4º, 5º y 6º les hicimos una visita. Tuvimos pues la oportunidad de cantar unos villancicos y compartir el ambiente navideño con los mayores de la residencia de l’Olleria. Gracias a nuestros alumnos y a Marta, la maestra de música, por tan bonita y entrañable actividad.

 

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com