: Inicio » Deportes, Portada » EEM Futbol Sala l’Olleria, celebró un emotivo torneo solidario

EEM Futbol Sala l’Olleria, 31 de diciembre de 2018

 

El dissabte 29 de desembre al pavelló de la Solana es van celebrar 4 partits de futbol sala en contra del cancer infantil i a favor de la fundació JUEGATERAPIA, l´escola convidada a aquest event va ser el CFS Dianense de (Denia).

Durant tot el mati des de les 9:30h. que comença el primer partit, es varen donar per cada donatiu d´un euro unes papeletes per a rifar cinc camisetes: Montpelier Mediterrane, CCR Castelldefels, Elpozo Murcia, Serelles Unión Alcoyana i Bisontes Castelló que ens varen facilitar els jugadors i entrenadors d´aquestos equips, ademes tambe teniem unes lampares i maçetes donades per una empresa per aquest event.

Pero primer de tot es varen jugar 4 partits on els participants de les categories benjami, alevi, infantil i juvenils varen gaudir de jugar a favor d´altres xiquetes i xiquets que ho estan passant mal per l´enfermetat que tenen.

Despres va ser el torn de les Flicker´s (grup de ball) que van amenitzar a la gent que plenaba el pavelló.
A continuació es va donar una camiseta enmarcada conmemorativa d´aquest event  al Dianense.

Quasi sense parar es va projectar un video creat per Jose Argente on va combinar imatges d´hospitals on a col.laborat JUEGATERAPIA amb els xiquets de les escoles de Denia i l´Olleria on es deia la frase: YO TAMBIEN JUEGO CONTRA EL CANCER INFANTIL, va ser molt emotiu.

Ara era el moment de la rifa on varem repartir les camisetes, lampares i maçetes de diseny que abans hem anomenat.

Ja eren les 14:00h. i ja tocaba el  dinar de germanor  i amb l´ajuda dels diferents esponsors i algunes mares i pares dels equips participants varen preparar entrepans, beguda…….sense dubte un 10 per totes bandes.

La veritat es que la recaptació per a JUEGATERAPIA va ser tot un exit, ja que es varen acabar les 600 papeletes que varen ficar a  la venda per a col.laborar, mes una aportació que ha fet una entitat bancaria, mes donatius a la fila 0 que es va crear, la quantitat que anirá destinada a aquest event sera de mes de 900 euros, recordem que la primer edició no varen aplegar a aquesta xifra, pues be, en aquesta l´hem superada.

Des de les escoles de l´Olleria f.s. volem recordar que estos diners anirán integrament destinats per a construir parques a les terraçes dels hostitals o a millorar les habitacions de les xiquetes i xiquets que pateixen cancer . En el cas d´un hospital de Madrid s´ha fet una estancia que recorda a una nau espacial per a que siga mes acollidora la llarga durada que tenen en alguns casos els tractaments que reben.

Des de les escoles de l´Olleria f.s. volem donar les gracies a les empreses col.laboradores, ajuntament de l´Olleria, arbrits, xiquetes del ball Flycker´s, xiquets participants als partits, pares, mares, conserje, monitors, Miguel Angel (tecnic d´imatge i so), Jose Fabrega, Enric Such(concejal d´esports)……. i especialment a Jose Argente que durant 4 mesos de dur treball a dut a bon terme aquest event i obrint la porta a fer altres edicions.

Moltisimes gracies a tots per col.laborar i com varem dir en el torneig: Aquest partit l´hem guanyat tots!!!!!!

 ________________________________________

 

El sábado 29 de diciembre al pabellón de la Solana se celebraron 4 partidos de fútbol sala en contra del cáncer infantil y a favor de la fundación JUEGATERAPIA, la escuela invitada a este evento fue el CFS Dianense de (Denia).

Durante toda la mañana desde las 9:30h. que empieza el primer partido, se dieron por cada donativo de un euro unas papeletas para rifar cinco camisetas: *Montpelier Mediterrane, *CCR Castelldefels, *El Pozo Murcia, *Serelles *Unión Alcoyana y *Bisontes Castellón que nos facilitarón los jugadores y entrenadores de estos equipos, ademas tambien contabamos con unas lamparas  donadas por una empresa por y para  este evento.

Pero antes que nada se jugaron 4 partidos donde los participantes de las categorías benjamin, alevín, infantil y juvenil disfrutaron jugando a favor de otras niñas y niños que lo están pasando mal por la enfermedad que tienen.

Despues fue el turno de las Flicker´s (grupo de baile) que amenizaron al público que llenaba el pabellón.

 A continuación se dio una camiseta enmarcada y conmemorativa de este evento  al Dianense.

Casi sin cesar se proyectó un video creado por Jose Argente donde combinó imágenes de hospitales dónde a colaborado JUEGATERAPIA con los niños de las escuelas de Denia y l´Olleria donde se decía la frase: YO TAMBIEN JUEGO CONTRA EL CANCER INFANTIL, fue muy emotivo.

Ahora era el momento de la rifa donde se sortearon las camisetas, lamparas de diseño que antes hemos nombrado.

Ya eran las 14:00h. y ya tocaba comida de hermandad y con la ayuda de los diferentes esponsors y algunas madres y padres de los equipos participantes prepararon bocadillos, bebida, etc…

La verdad se que la recaudación para JUEGATERAPIA fue todo un exito, puesto que se acabaron las 600 papeletas que metieron  a la venta para colaborar, mes una aportación que ha hecho una entidad bancaria, mas donativos a la fila 0 que se creó, la cantidad que irá destinada a este evento sera de mes de 900 euros, recordamos que la primero edición no reunieron a esta cifra, púas be, en esta l´hemos superada.

Desde las escuelas de l´Olleria f.s. queremos recordar que este dinero irán integramente destinados para construir parcas a las terrazas de los hospitales o a mejorar las habitaciones de las niñas y niños que sufren cancer . En el caso d´un hospital de Madrid s´ha hecho una estancia para recordar una nave espacial para que sea mes acogedora.

Desde las escuelas de l´Olleria f.s. queremos dar las gracias a las empresas colaboradoras, ayuntamiento de l´Olleria, arbitros, niñas del baile Flycker´s, niños participantes a los partidos, padres, madres, conserje, monitores, Miguel Angel (tecnico de imagen y sonido), Jose Fabrega, Enric Such(concejal d´deportes), Joan (tecnico de deportes)…. i especialmente a Jose Argente que durante 4 meses de duro trabajo a llevado este evento a que fuera un auténtico éxito.

Muchísimas gracias a todos para colaborar y como dijimos  en el torneo: Este partido lo hemos ganado todos.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com