: Inicio » Economia i Turisme, Portada » Lliurament de premis AEMO a la gala del “dia de l’emprenedor 2019″

L’Associació d’Empresaris de Olleria (AEMO) va celebrar aquest divendres (28 de juny), el “Dia de l’Emprenedor”, a fi de reconèixer els mèrits i fites assolides per empresaris pioners de les seves pròpies empreses. Aquesta edició, s’ha tornat a celebrar al pati de la Casa Santoja com a escenari i amb la participació de prop d’un centenar de convidats. Els guardonats en les diferents categories d’aquest edició han estat: Innoservis, Liberfusta i Family Cash.

La AEMO, que va iniciar una nova etapa l’any passat, amb Vicente Mompó al capdavant de la presidència, celebrava per segon any el lliurament de premis que distingeixen els emprenedors de l’Associació. Durant l’últim any, l’objectiu més de fomentar xerrades i cursos, es va centrar en establir i dotar els associats d’una web (aemolleria.es), on poguessin centrar les comunicacions i convocatòries d’esdeveniments, cursos i qualsevol referència d’interès comú per tots. Aquest any un dels principals objectius és establir l’Espai Ideo com a punt referent de l’associació per a cursos, fòrums i reunions, comptant amb la cooperació de la nova corporació municipal, per potenciar a l’Associació, i establir esdeveniments d’interès comú per a ambdues parts .

Rubén Morrió, nou regidor de Promoció Econòmica (a més d’Economia i Hisenda) va ressaltar el suport que han de tenir qualsevol emprenedor o innovador a més entre les seves propostes per a un dia tan assenyalat com aquest en l’àmbit empresarial, va oferir la creació d’una borsa d’immobles comercials a preus raonables per facilitar la creació de nous projectes per a la gent amb ganes d’emprendre nous reptes. Potenciar l’Espai Ideo com un espai comú per als emprenedors, Reactivar el conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València, donar continuïtat i ampliar el pla “Reactiva i Innova”, nodrir a Portalemp amb tota la informació necessària per facilitar les relacions de demanda i ofertes laborals. I tot ells sense oblidar a les empreses presents a l’Olleria, que en les seves pròpies paraules “cal cuidar i facilitar-los la feina” igual que el comerç local i hosteleria.

Ramón Vidal, Alcalde i regidor de Polígons Industrials, va enfocar el seu breu discurs, en l’esforç que realitzen actualment les empreses del poble i el que suposa per a la localitat en qüestions d’ocupació. La nova regidoria de Polígons Industrials busca la millora de la connexió amb les institucions, potenciar i revitalitzar el sector industrial, bàsic per al desenvolupament de l’Olleria. Un cop més va reiterar el compromís de l’Ajuntament en lluitar “colze a colze” contra la desocupació de part de la població.

Quant als premiats

Premi a l’Emprenedor Jove: José i Carles Canet (Family Cash)

“Estem aquí gràcies a l’equip humà que compon a aquesta gran empresa i agrair a tots aquells que han estat al nostre costat, sobretot en les èpoques més complicades, també volem agrair a la nostra família, el haver-nos obert les portes del món empresarial”

Premi a Empresa Emprenedora: Innoservis, recull el premi Juan Micó

“Pel mer de fet d’haver nascut o haver-se criat a l’Olleria, comportimos cosa que tots els d’aqui portem al nostre ADN, la cultura de l’esforç, sacrifici i que a més, som capaços de reinventar-una i altra vegada. Nosaltres ho veiem com a normal, però quan surts fora del poble, són els veïns d’altres localitats, els que aprecien el nostre mèrit. “Aquí a l’Olleria sou molt emprenedors”

Premi a la Trajectòria empresarial: Liberfusta, recull el premi Jorge Albiñana

“El meu avó, Joaquín (Pantorra) va donar les primeres passes per convertir una fusteria de poble a la fusteria industrial que som en l’actualitat. Va comprendre que calia diversificar per poder diferenciar-se de la competència que estava en ple augment. El meu pare em va comentar que no va ser fàcil ……… però es va fer “

 
© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com