: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Taller Expertclick: taller de uso del teléfono móvil para mayores de 55 años

 

Ajuntament de l’Olleria, 13/11/2019

TALLER Expertclick: taller d’ús del telèfon mòbil per a majors de 55 anys

L’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat un taller per a persones majors de 55 anys amb la finalitat d’ensenyar-les les ferramentes bàsiques de l’ús del telèfon mòbil i la connexió a internet.

El taller, anomenat Expertclick, va donar inici el passat dilluns i finalitzarà demà dijous 14 de novembre a l’aula d’informàtica del Centre Social del municipi en horari de 17.30 h a 19.30 h.

A causa de la gran demanda per part dels i les majors del municipi, el curs s’ha dividit en dos grups. El segon grup realitzarà aquest taller del 25 al 18 de novembre amb el mateix horari.

Un total de 35 persones del municipi aprendran aquests dies a utilitzar millor el seu telèfon mòbil.

 _____________________________________

TALLER Expertclick: taller de uso del teléfono móvil para mayores de 55 años

El Ayuntamiento de l’Olleria ha organizado un taller para personas mayores de 55 años con el fin de enseñarles las herramientas básicas del uso del teléfono móvil y la conexión a internet.

El taller, llamado Expertclick, dio inicio el pasado lunes y finalizará mañana jueves 14 de noviembre en el aula de informática del Centro Social del municipio en horario de 17.30 h a 19.30 h.

A causa de la gran demanda por parte de los y las mayores del municipio, el curso se ha dividido en dos grupos. El segundo grupo realizará este taller del 25 al 18 de noviembre con el mismo horario.

Un total de 35 personas del municipio aprenderán estos días a utilizar mejor su teléfono móvil.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com