: Inicio » Economia y Turismo, Portada » XI CAMPANYA COMPRA A CASA DE L’OLLERIA 2019-2020

Ajuntament de l’Olleria, 14/11/2019

XI CAMPANYA COMPRA A CASA DE L’OLLERIA 2019-2020

 

El Regidor de Promoció econòmica de L’Ajuntament de l’Olleria, Rubén Morrió, i la presidenta de l’Associació de comerciants del municipi, Rebeca Martínez, han presentat aquest matí la Campanya “Compra a Casa” de l’Olleria.

Una iniciativa, organitzada pel consistori amb la col·laboració de l’Associació de comerciants i l’Associació d’hostalers del municipi, que compleix aquest 2019 la seua onzena edició i que cada any té molt d’èxit entre els veïns i veïnes de la localitat i d’altres municipis de la comarca.

Concretament, la Campanya Compra a Casa, que tindrà lloc entre el 18 de novembre de 2019 i el 4 de gener de 2020, repartirà un total de 5.400 euros dividits en 2 premis de 300 euros i 40 premis de 120 euros entre tots i totes les persones que compren o consumisquen en els comerços i restaurants de l’Olleria adherits a aquesta campanya.

El Regidor ha volgut destacar la importància que té el comerç local per a l’economia del municipi i ha convidat a la ciutadania a què realitze les seues compres nadalenques a l’Olleria. Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de comerciants, ha volgut recordar que “cuidar el comerç local és cuidar el poble i que aquest nadal comprar a l’Olleria té premi”.

El sorteig dels premis, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc el pròxim 10 de gener en l’Ajuntament de l’Olleria.

XI CAMPAÑA COMPRA A CASA DE L’OLLERIA 2019-2020

 

El concejal de Promoción económica del Ayuntamiento de l’Olleria, Rubén Morrió, y la presidenta de la Asociación de comerciantes del municipio, Rebeca Martínez, han presentado esta mañana la Campaña “Compra a Casa” de l’Olleria.

Una iniciativa, organizada por el consistorio con la colaboración de la Asociación de comerciantes y la Asociación de hostaleros del municipio, que cumple este 2019 su undécima edición y que cada año tiene mucho éxito entre los vecinos y vecinas de la localidad y de otros municipios de la comarca.

Concretamente, la Campaña “Compra a Casa”, que tendrá lugar entre el 18 de noviembre de 2019 y el 4 de enero de 2020, repartirá un total de 5.400 euros divididos en 2 premios de 300 euros y 40 premios de 120 euros entre todos y todas las personas que compren o consuman en los comercios y restaurantes de l’Olleria adheridos a esta campaña.

El concejal ha querido destacar la importancia que tiene el comercio local para la economía del municipio y ha invitado a la ciudadanía a que realice sus compras navideñas en l’Olleria. Por su parte, la presidenta de la Asociación de comerciantes ha querido recordar que “cuidar el comercio local es cuidar el pueblo y que esta navidad comprar en l’Olleria tiene premio”.

El sorteo de los premios, abierto a toda la ciudadanía, tendrá lugar el próximo 10 de enero en el Ayuntamiento de l’Olleria.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com