: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » L’Ajuntament busca conserges, oficial de construcció, escombrariaire i tècnic forestal i/o de silvicultura

 

L’Ajuntament de l’Olleria busca conserges, oficial de construcció, escombrariaire i tècnic forestal i/o de silvicultura

 

Estàs aturat? T’agradaria treballar 6 mesos a jornada completa?

L’Ajuntament de l’Olleria contractarà diversos Conserges, un Oficial de construcció, un Tècnic forestal i/o de silvicultura i un escombrariaire gràcies al programa EMCOLD d’ajuda a aturats.

Per a més informació, cal acudir a l’Ajuntament i dirigir-se a l’AODL, en horari de 8 a 14 h de dilluns a divendres fins al pròxim 27 de novembre i portar el DARDE (Documento de Alta y Renovación de la Demanda de Empleo).

T’esperem!

 

El Ayuntamiento de l’Olleria busca conserjes, oficial de construcción, barrendero/a y técnico forestal y/o de silvicultura

 

¿Estás parado? ¿Te gustaría trabajar 6 meses a jornada completa?

El Ayuntamiento de l’Olleria contratará varios Conserjes, un Oficial de construcción, un Técnico forestal y/o de silvicultura y un barrendero gracias al programa EMCOLD de ayuda a parados.

Para más información, hay que acudir al Ayuntamiento y dirigirse al AODL, en horario de 8 a 14 h de lunes a viernes hasta el próximo 27 de noviembre y llevar el DARDE (Documento de Alta y Renovación de la Demanda de Empleo).

¡Te esperamos!

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com