: Inicio » Economia y Turismo, Portada » II FIRA DE NADAL DE L’OLLERIA

 

 

Ajuntament de l’Olleria, 20/11/2019

II FIRA DE NADAL DE L’OLLERIA

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria conjuntament amb l’Associació de Comerciants del municipi i amb la col·laboració dels Scouts Sant Jordi, han organitzat la II edició de la Fira de Nadal de la localitat.

Concretament aquest esdeveniment nadalenc tindrà lloc el dissabte 30 de novembre en horari de 17 h a 21 h i el diumenge 1 de desembre, d’11 h a 18 h.

La novetat principal d’aquesta segona edició serà el canvi d’ubicació dels estands, que aquest 2019 serà al pati de la Casa Santonja – Palau dels Marau, amb la finalitat de mostrar aquest espai tan idíl·lic del municipi a totes aquelles persones que vinguen a visitar la Fira. De fet, s’han organitzat diverses visites culturals per l’espai, dues el dissabte a les 18 h i a les 19 h i dues el diumenge a les 12 h i a les 13 h.

A més, durant els dos dies, hi haurà tallers infantils i inflables, i una actuació del Grup Sigarrito el diumenge a les 12 h.

Al comprar en la fira també podràs participar en el sorteig d’uns xecs per valor de 25 euros de cada comerç associat. El sorteig es realitzarà el 23 de desembre.

II FERIA DE NAVIDAD DE L’OLLERIA

La Concejalía de Promoción Económica del Ayuntamiento de l’Olleria juntamente con la Asociación de Comerciantes del municipio y con la colaboración de los Scouts San Jorge, han organizado la II edición de la Feria de Navidad de la localidad.

Concretamente este acontecimiento navideño tendrá lugar el sábado 30 de noviembre en horario de 17 h a 21 h y el domingo 1 de diciembre, de 11 h a 18 h.

La novedad principal de esta segunda edición será el cambio de ubicación de los estands, que este 2019 estarán en el patio de la Casa Santonja – Palau dels   Marau, con el fin de mostrar este espacio tan idílico del municipio a todas aquellas personas que vengan a visitar la Feria. De hecho, se han organizado varias visitas culturales por el espacio, dos el sábado a las 18 h y a las 19 h y dos el domingo a las 12 h y a las 13 h.

Además, durante los dos días, habrá talleres infantiles e hinchables, y una actuación del Grupo Sigarrito el domingo a las 12 h.

Al comprar en la feria también podrás participar en el sorteo de unos cheques por valor de 25 euros de cada comercio asociado. El sorteo se realizará el 23 de diciembre.

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com