: Inicio » Deportes, Portada » Éxito de participación en el IV Trail de l’Olleria

Ajuntament de l’Olleria 25/11/2019

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL IV TRAIL DE L’OLLERIA

La Regidoria d’esports de l’Ajuntament de l’Olleria, conjuntament amb l’empresa Trifitness 31, van organitzar per 4t any consecutiu, la quarta edició del Trail de l’Olleria. Aquest esdeveniment esportiu, que va tenir lloc ahir diumenge 24 de novembre amb eixida i arribada al poliesportiu municipal de l’Olleria, va ser tot un èxit de participació i assistència.

El IV Trail de l’Olleria constava d’un total de 3 proves competitives:

En primer lloc estava la Marató de 40 km i 1900+, que va estar finalitzada per un total de 43 corredors i que va tenir com a campió de la carrera i record de cursa a Juan Maria Jimenez del Club Green Power Sports amb un temps de 03h55’31″. La primera dona en arribar a meta en un temps de 05h43’30″ va ser Marta Cambra del C.A. Sollana i l’única participant local va ser Mari Herreros que va aconseguir un temps de 06h17’00″.

Per altra banda estava el Trail de 23 km i 1100+ que va tenir com a guanyador a Juanra Ortiz del Club Mas Rendimiento i que va aconseguir un temps de 02h02’49”. La primera dona en aplegar a meta va ser Eva Castells del C.A. Marathon Crevillent amb un temps de 02h24’54″. El primer participant local en arribar va ser Jose Luis Anton del JOJO’S Trail l’Olleria amb un temps de 02h17’35″ i la primera participant local Carmina Esplugues amb un temps de 02h55’25″.

La tercera prova competitiva era la Sprint de 14 km i 600+. El guanyador d’aquesta cursa va ser Jesus Quiles del Club Alejandro Sanz Timerlap i va aconseguir un temps de 01h12’39″. La primera dona en aplegar a la meta va ser Ana Ferrandiz del Club Alejandro Sanz Timerlap amb un temps de 01h28’35″ i els primers corredors locals en travessar la línia de meta van ser els germans, David Sánchez del JOJO’S Trail l’Olleria amb un temps de 01h18’44″ i Marta Sánchez amb un temps de 01h37’12″.

A més el IV Trail de l’Olleria tenia també una Caminada de 14 km 400+ no competitiva amb un gran èxit de participació.

Sens dubte aquest esdeveniment esportiu està fent-se, a poc a poc, un lloc al calendari esportiu del municipi i del dels amants del trail de tota la comunitat.

 

ÉXITO DE PARTICIPACIÓN EN EL IV TRAIL DE L’OLLERIA

La Concejalía de deportes del Ayuntamiento de l’Olleria, junto con la empresa Trifitness 31, han organizado por 4º año consecutivo, la cuarta edición del Trail de l’Olleria. Este acontecimiento deportivo, que tuvo lugar ayer domingo 24 de noviembre con salida y llegada al polideportivo municipal de l’Olleria, fue todo un éxito de participación y asistencia.

El IV Trail de l’Olleria constaba de un total de 3 pruebas competitivas:

En primer lugar, estaba el Maratón de 40 km y 1900+, que estuvo finalizada por un total de 43 corredores y que tuvo como campeón de la carrera y récord de carrera a Juan Maria Jiménez del Club Green Power Sports con un tiempo de 03h55’31″. La primera mujer en llegar a meta con un tiempo de 05h43’30″ fue Marta Cambra del C.A. Sollana y la primera participante local en pasar la línea de meta fue Mari Herreros que consiguió un tiempo de 06h17’00″.

Por otro lado, estaba el Trail de 23 km y 1100+ que tuvo como ganador a Juanra Ortiz del Club Mas Rendimiento y que consiguió un tiempo de 02h02’49”. La primera mujer en pasar la meta fue Eva Castells del C.A. Marathon Crevillent con un tiempo de 02h24’54″. El primer participante local en llegar fue José Luis Antón del JOJO’S Trail l’Olleria con un tiempo de 02h17’35” y la primera participante local Carmina Esplugues con un tiempo de 02h55’25”.

La tercera prueba competitiva era la Sprint de 14 km y 600+. El ganador de esta carrera fue Jesús Quiles del Club Alejandro Sanz Timerlap y consiguió un tiempo de 01h12’39”. La primera mujer al reunir a la meta fue Ana Ferrandiz del Club Alejandro Sanz Timerlap con un tiempo de 01h28’35” y los primeros corredores locales en pasar la línea de meta fueron los hermanos, David Sánchez del JOJO’S Trail l’Olleria con un tiempo de 01h18’44” y Marta Sánchez con un tiempo de 01h37’12”.

Además, el IV Trail de l’Olleria tenía también una Caminata de 14 km 400+ no competitiva que tuvo un gran éxito de participación.

Sin duda este acontecimiento deportivo está haciéndose, poco a poco, un lugar en el calendario deportivo del municipio y del de los amantes del Trail de toda la comunidad.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com