: Inicio » Deportes, Portada » Presentación de la Escuela de Baloncesto de l’Olleria y de l’Olleria básquet

Ajuntament de l’Olleria 25/11/2019

Presentació de l’Escola de Bàsquet de l’Olleria i de l’Olleria bàsquet

El passat dissabte el Pavelló de la Solana de l’Olleria va acollir la presentació dels alumnes i professors de l’Escola de bàsquet i de l’Olleria Bàsquet davant de desenes de familiars i amics i amb la presència de l’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, el Regidor d’Esports, Daniel Semper i de la resta d’equip de govern.

Un total aproximat de 80 xiquets i xiquetes, d’entre 4 i 18 anys, componen aquest curs 2019/2020 l’Escola de bàsquet de l’Olleria.

A la presentació, el coordinador de l’Escola, Josep Esplugues, va voler agrair a les famílies dels alumnes la seua col·laboració i implicació amb les tasques i partits que realitza l’escola. El Regidor d’esports per la seua banda, va destacar la necessitat de practicar exercici físic en la infantesa, la importància de la inclusió en aquest i en altres esports i, a més, va afirmar que des de l’Ajuntament se seguirà apostant per fomentar els valors positius de l’esport base, com el treball en equip i l’autosuperació.

Presentación de la Escuela de Baloncesto de l’Olleria y de l’Olleria básquet

El pasado sábado el Pabellón de la Solana de l’Olleria acogió la presentación de los alumnos y profesores de la Escuela de baloncesto y de l’Olleria Básquet ante decenas de familiares y amigos y con la presencia del alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, el Concejal de Deportes, Daniel Semper y del resto de equipo de gobierno.

Un total aproximado de 80 niños y niñas, de entre 4 y 18 años, componen este curso 2019/2020 la Escuela de baloncesto de l’Olleria.

En la presentación, el coordinador de la Escuela, Josep Esplugues, quiso agradecer a las familias de los alumnos su colaboración e implicación con las tareas y partidos que realiza la escuela. El Concejal de deportes por su parte, destacó la necesidad de practicar ejercicio físico en la niñez, la importancia de la inclusión en este y en otros deportes y, además, afirmó que desde el Ayuntamiento se seguirá apostando por fomentar los valores positivos del deporte base, como el trabajo en equipo y el autosuperación.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com