: Inicio » Montaverner, Portada » MON-DOC dona a conéixer els documentals premiats

 

MON·DOC DONA A CONÉIXER ELS DOCUMENTALS PREMIATS

‘Ara Mailikian, una vida entre las cuerdas’, ‘Makun (No llores)’ i ‘Más allá del reto de Eva’ triomfadors en esta edició.

El passat dissabte 30 de novembre es va celebrar a Montaverner l’entrega de premis de l’11a edició de MON·DOC, Mostra Internacional de Cinema Documental. En una cerimònia que va comptar amb la presència de diversos directors participants, així com autoritats i entitats culturals, es van fer públics els documentals guanyadors en cadascuna de les categories.

El premi al Millor Llargmetratge Documental va ser per a ‘Ara Malikian, una vida entre las cuerdas’. Este treball, dirigit per Nata Moreno, acaba de ser nominat al Goya a Millor Pel·lícula Documental, cosa que contrasta la qualitat d’un documental molt ben valorat pel jurat de MON·DOC.

En la categoria de Millor Curt Documental el jurat va triar la producció valenciana ‘Makun (No llores)’, d’Emilio Martí López, qui va recollir el premi a Montaverner després d’haver aconseguit també un guardó al festival de migmetratges de València ‘La Cabina’.

Finalment els espectadors del festival van triar com a guanyador del Premi del Públic el documental ‘Más allá del reto de Eva’. Tant Eloi Tomás, director, com Eva, protagonista del documental, van ser a Montaverner per a recollir el premi i es van mostrar molt contents pel fet que la seua història i la lluita que porta endavant l’Eva hagueren arribat al públic.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat d’esta onzena edició de la Mostra; tant per l’èxit d’espectadors, que supera amplament les edicions anteriors, com per la qualitat dels treballs, fet que han destacat tant els espectadors com els jurats dels Premis MON·DOC. Montaverner tanca esta finestra al món fins l’any que ve i comença a preparar la pròxima edició de MON·DOC.

MON·DOC DESVELA LOS DOCUMENTALES PREMIADOS

‘Ara Mailikian, una vida entre las cuerdas’, ‘Makun (No llores)’ y ‘Más allá del reto de Eva’ triunfadores en esta edición.

El pasado sábado 30 de noviembre se celebró en Montaverner la entrega de premios de la 11ª edición de MON·DOC, Muestra Internacional de Cine Documental. En una ceremonia que contó con la presencia de varios directores participantes, así como autoridades y entidades culturales, se hicieron públicos los documentales ganadores en cada una de las categorías.

El premio al Mejor Largometraje Documental fue para ‘Ara Malikian, una vida entre las cuerdas’. Este trabajo, dirigido por Nata Moreno, acaba de ser nominado al Goya a Mejor Película Documental, lo cual contrasta la calidad de un documental muy bien valorado por el jurado de MON·DOC.

En la categoría de Mejor Corto Documental el jurado eligió la producción valenciana ‘Makun (No llores)’, de Emilio Martí López, quien recogió el premio en Montaverner después de haber conseguido también un galardón en el festival de mediometrajes de València ‘La Cabina’.

Finalmente los espectadores del festival eligieron como ganador del Premio del Público el documental ‘Más allá del reto de Eva’. Tanto Eloi Tomás, director, como Eva, protagonista del documental, estuvieron en Montaverner para recoger el premio y se mostraron muy contentos porque su historia y la lucha que lleva a cabo Eva hubieran llegado al público.

La organización se ha mostrado muy satisfecha con el resultado de esta undécima edición de la Mostra; tanto per el éxito de espectadores, que supera ampliamente las ediciones anteriores, como por la calidad de los trabajos, hecho que han destacado tanto los espectadores como los jurados de los Premios MON·DOC. Montaverner cierra esta ventana al mundo hasta el año que viene y empieza a preparar la próxima edición de MON·DOC.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com