: Inicio » Educación y Salud, Portada » Este fin de semana, senderismo en l’Olleria y Aielo de Malferit

 

El próximo fin de semana, finaliza la temporada de “Senderismo entre montañas”, organizado por la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.  Las dos últimas jornadas serán el sábado para l’Olleria y el domingo para Aielo de Malferit.  En el caso de l’Olleria, la marcha saldra a las 9 de la mañana desde el parc Beat Pare Ferreres, en Aielo de Malferit, será desde el Ayuntamiento.    Es preciso inscribirse antes del jueves para participar en la ruta senderista.

______________________________

El proper cap de setmana, finalitza la temporada de “Senderisme entre muntanyes”, organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Les dues últimes jornades seran el dissabte per l’Olleria i el diumenge per Aielo de Malferit. En el cas de l’Olleria, la marxa sortirà a les 9 del matí des del parc Beat Pare Ferreres, a Aielo de Malferit, serà des de l’Ajuntament. Cal inscriure abans de dijous per participar en la ruta senderista.

 

Dia 14: L’Olleria* > Pujada a la creueta i barranc de l’Alegre> 8km 5h> dif. mitja *(Eixida del parc Beat Pare Ferreres)

Dia 15: Aielo de Malferit > SL CV-11 Senda de l’Ombria > 7km 3h > dif. mitja

INCRIPCIONS ON LINE ACÍ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHh3Mw8_pNl8P8TKOp8YRvCyh5rC3AZDPhQ9R3vpADtqn_IQ/viewform

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com