: Inicio » Educación y Salud » Sala de estudio 24 horas para universitarios en l’Olleria

 

Ajuntament de l’Olleria, 26/12/2019

Sala d’estudi 24 hores en l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria ha habilitat una sala d’estudi 24 hores fins al 24 de gener amb la finalitat d’oferir un lloc als estudiants universitaris del municipi.

Concretament, aquest espai és l’aula taller del Centre Social de l’Olleria. Una sala d’estudis amb wifi i aire condicionat perquè els i les estudiants gaudisquen d’un lloc còmode i tranquil on preparar els seus exàmens.

La sala està oberta des de hui i fins al pròxim 24 de gener les 24 hores, excepte el 31 de desembre i l’1, 5 i 6 de gener.

La Regidora de Joventut, Aida Giner ha afirmat que “des de l’Ajuntament s’ha volgut oferir als estudiants aquest espai per a facilitar-los les tasques d’estudi, una necessitat que feia anys que estava i va ser un dels compromisos que l’equip de govern va adquirir amb els jóvens de l’Olleria’’.

 _________________________________

Sala de estudio 24 horas en l’Olleria

El Ayuntamiento de l’Olleria ha habilitado una sala de estudio 24 horas hasta el 24 de enero con el fin de ofrecer un lugar a los estudiantes universitarios del municipio.

Concretamente, este espacio es el aula taller del Centro Social de l’Olleria. Una sala de estudios con wifi y aire acondicionado para que los y las estudiantes disfruten de un lugar cómodo y tranquilo donde preparar sus exámenes.

La sala está abierta desde hoy y hasta el próximo 24 de enero las 24 horas, excepto el 31 de diciembre y el 1, 5 y 6 de enero.

La Concejal de Juventud, Aida Giner ha afirmado que “desde el Ayuntamiento se ha querido ofrecer a los estudiantes este espacio para facilitarlos las tareas de estudio, una necesidad que hacía años que estaba y que fue uno de los compromisos que el equipo de gobierno adquirió con los jóvenes de l’Olleria’’.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com