: Inicio » Noticias, Portada » 16.º Concurso Francesc Cerdà de l’Olleria en la modalidad de pasodobles

Ajuntament de l’Olleria, 6/2/2020

16é Concurs Francesc Cerdà de l’Olleria en la modalitat de pasdobles

El Regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ricardo Ruano, la Presidenta de la Junta de Festes de Moros i Cristians de la localitat, Mariola Gil i la Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, han presentat aquest matí en roda de premsa el concert del 16é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà en la seua modalitat de pasdobles.

El concert de presentació de les obres finalistes serà el 29 de febrer a les 19 hores al Teatre Goya de l’Olleria.

Un total de 29 obres s’han presentat en aquesta 16 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalitat de pasdoble, 9 més que en la passada edició d’aquesta modalitat celebrada en 2017 i la segona convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

D’aquestes 29 obres, el jurat ha escollit un total de 4 com a finalistes. Les obres elegides han sigut les que porten per lema: Ad terram, Embrujo, En Clarejar i Pecli.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ruano, ha volgut “realçar el valor, la importància i la consolidació d’aquest concurs a l’Olleria, demostrable pel nombre d’obres presentades, el nombre d’edicions que du el concurs en funcionament i sobretot pel gran nivell que tenen aquestes obres” a més, ha recordat que “aquesta edició del concurs tindrà un primer premi de 2.000 euros, un segon premi de 1.000 euros, un premi del públic de 500 euros i un accèssit de 250 euros per a la o les obres finalistes no premiades”.

La Presidenta de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, Mariola Gil, per la seua banda ha recordat “al gran músic que va ser Francesc Cerdà i a qui va dedicat aquest concurs, que abans de morir va dedicar una marxa a cadascuna de les filaes de l’Olleria i que era molt volgut dintre del món de la festa”.

La Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, ha volgut destacar “el gran nivell de les quatre obres finalistes d’aquesta edició i ens ha confirmat que els músics de la banda estan treballant per fer que el Concert Francesc Cerdà de 2020 siga tot un èxit”.

 ____________________________________

16.º Concurso Francesc Cerdà de l’Olleria en la modalidad de pasodobles

El Concejal de Fiestas del Ayuntamiento de l’Olleria, Juan Ricardo Ruano, la Presidenta de la Junta de Fiestas de Moros y Cristianos de la localidad, Mariola Gil y la Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, han presentado esta mañana en rueda de prensa el concierto del 16.º Concurso de Música Fiestera Francesc Cerdà en su modalidad de pasodobles.

El concierto de presentación de las obras finalistas será el 29 de febrero a las 19 horas en el Teatro Goya de l’Olleria.

Un total de 29 obras se han presentado en esta 16 edición del Concurso de Música Fiestera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalidad de pasodoble, 9 más que en la pasada edición de esta modalidad celebrada en 2017 y la segunda convocatoria con más obras presentadas de la historia del concurso.

De estas 29 obras, el jurado ha escogido un total de 4 como finalistas. Las obras elegidas han sido las que llevan por lema: Ad terram, Embrujo, Al Clarear y Pecli.

El Concejal de Cultura del Ayuntamiento de l’Olleria, Juan Ruano, ha querido “realzar el valor, la importancia y la consolidación de este concurso en l’Olleria, demostrable por el número de obras presentadas, el número de ediciones que lleva el concurso en funcionamiento y sobretodo por el gran nivel que tienen estas obras” además, ha recordado que “esta edición del concurso tendrá un primer premio de 2.000 euros, un segundo premio de 1.000 euros, un premio del público de 500 euros y un accésit de 250 euros para la o las obras finalistas no premiadas”.

La Presidenta de la Junta Central de Fiestas de Moros y Cristianos, Mariola Gil, por su parte ha recordado “al gran músico que fué Francesc Cerdà y a quién va dedicado este concurso, que antes de morir dedicó una marcha a cada una de las “filaes” de l’Olleria y que era muy querido dentro del mundo de la fiesta”.

La Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, ha querido destacar “el gran nivel de las cuatro obras finalistas de esta edición y nos ha confirmado que los músicos de la banda están trabajando para hacer que el Concierto Francesc Cerdà de 2020 sea todo un éxito”.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com