: Inicio » Deportes, Portada » CFS l’Olleria salva un punto en Cullera y mantiene el liderato

 

Regional Preferente Sala Grupo I  Jornada 21/30

Maristas Sucro Cullera “A”   4-4  CFS L’Olleria La Vall d’Albaida

CFS l’Olleria, mantiene el liderato de su grupo, tras conseguir el empate a tres minutos del final en el campo de Maristas Sucro Cullera.   Un encuentro complicado ante un equipo desesperado por puntuar para escapar del descenso,  como le vá a ocurrir con varios equipos en la misma situación para las 8 jornadas restantes que quedan para finalizar la liga.

La cabeza de la clasificación se aprieta, si no hay cambios significativos, hay tres claros aspirantes a dos plazas de ascenso.  L’Olleria y Alboraya, separados por un punto, y Chelva que con un encuentro menos, hipoteticamente podría estar a tres puntos del lider.

Quedan por disputar ocho jornadas con equipos muy complicados.  Los equipos inmersos en la lucha por evitar el descenso como ha sido el caso esta jornada, pondran todos los sentidos en puntuar, ya que se dá un caso poco habitual, y es que los dos últimos tienen pendientes dos encuentros cada uno, es decir la delgada línea que separa la permanencia del descenso podría estar 6 puntos más arriba de lo que se piensan los equipos de la zona baja. Esto es un acicate para todos esos equipos, incluidos los últimos, por que con esos puntos en juego puede variar significativamente la clasificación.  Unos luchan desesperadamente por evitar el susto y los colistas por escapar de esos puestos, con la esperanza que dá tener “dos balas” más en la recámara.

La próxima jornada l’Olleria volverá a jugar fuera, en casa del colista.  Otro encuentro peligroso, por lo anteriormente expuesto. El CD Maristas Valencia “B”, hará lo imposible por salvarse de la “quema”.  Mientras los ollerienses tendrán que buscar los tres puntos para mantener el paso frente a sus dos perseguidores.  La ventaja es que los hombres de Enrique Presencia,  dependen de si mismos, sin tener que ver lo que viene detrás.  Lo dificil está por venir, pero para poder afrontarlo había que llegar al puesto que ocupan ahora que tampoco era fácil.

___________________________________

CFS l’Olleria, manté el liderat del seu grup, després d’aconseguir l’empat a tres minuts de la fi en el camp de Maristas Sucro Cullera. Un encontre complicat davant un equip desesperat per puntuar per escapar del descens, com li vá a ocórrer amb diversos equips en la mateixa situació per a les 8 jornades restants que queden per finalitzar la lliga.

El cap de la classificació s’apreta, si no hi ha canvis significatius, hi ha tres clars aspirants a dues places d’ascens. L’Olleria i Alboraia, separats per un punt, i Chelva que amb un encontre menys, hipotèticament podria estar a tres punts de l’lider.

Queden per disputar 8 jornades amb equips molt complicats. Els equips immersos en la lluita per evitar el descens com ha estat el cas aquesta jornada, posaran tots els sentits en puntuar, ja que es dóna un cas poc habitual, i és que els dos últims tenen pendents dos encontres cada un, és a dir la prima línia que separa la permanència de la davallada podria estar 6 punts més amunt del que es pensen els equips de la zona baixa. Això és un esperó per a tots aquests equips, inclosos els últims, per que amb aquests punts en joc pot variar significativament la classificació. Uns lluiten desesperadament per evitar l’espant i els colistes per escapar d’aquests llocs, amb l’esperança que dóna tenir “dues bales” més a la recambra.

La propera jornada l’Olleria tornarà a jugar fora, a casa de el cuer. Un oltre encontre perillós. El CD Maristes València “B”, farà l’impossible per salvar-se de la “crema”. Mentre els ollerians hauran de buscar els tres punts per mantenir el pas davant dels seus dos perseguidors. L’avantatge és que els homes d’Enrique Presència, depenen de si mateixos, sense haver de veure el que ve darrere. El difícil encara ha d’arribar, però per poder afrontar calia arribar a el lloc que ocupen ara que tampoc era fàcil.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com