: Inicio » Educació i Salut, Portada » Es manté el número de positius, mentres comença l’arribada de material preventiu

 

Es manté el nombre de positius, a Xàtiva-Ontinyent, mentres comença l’arribada de noves remeses de material preventiu

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent no registra nous contagis en el dia d’ahir, mantenint-se en 212 positius, però sí que cal lamentar una mort més, el que eleva la xifra a 28 víctimes.

D’altra banda, els hospitals d’aquest departament, han rebut els primers 4.800 tests ràpids per a detecció, procedents de l’Ministeri de Sanitat

El Lluís Alcanys augmenta el numero de llits UCI i de llits generals davant la pandèmia de coronavirus

La disponibilitat de llits UCI ha passat de 12 a 26 després habilitar quiròfans i part de la zona de reanimació a l’àrea quirúrgica. De moment no han hagut d’utilitzar ninguns d’aquests nous llocs d’UCI, però davant la imprevisió d’aquesta pandèmia, suposa una mesura de reforç per no col·lapsar el sistema de l’hospital cas d’un hipotètic rebrot de l’coronavirus. La resta de l’activitat quirúrgica d’urgències es manteniene amb normalitat.

També l’hospital ha habilitat 15 nous llits per a pacients generals habilitant la zona de rehabilitació que se sumen a les habilitades a la unitat de pre ingrés. Aquesta nova àrea d’hospitalització està prevista per a albergar pacients generals (no Covidien-19).

A la Comunitat Valenciana, el nombre de contagis s’eleva a 9.213.

La Comunitat Valenciana ha registrat 153 nous casos de coronavirus, 31 defuncions i 266 altes en les últimes 24 hores. A més, 3.069 pacients s’han curat des de l’inici de la pandèmia. El nombre total de contagiats s’eleva a 9.213 (1.492 d’ells sanitaris), el de morts a 907 i queden ingressades 1.412 persones, 16 menys que ahir.

Així ho ha indicat aquest dimarts la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la compareixença diària per informar de l’evolució de la pandèmia. Dels nous 153 positius, 25 corresponen a la província de València, 111 a Alacant i 17 a Castelló. I de les 266 altes, 100 a València, 152 a Alacant i 14 a Castelló.

Entre els 31 nous morts, un total de 19 eren persones que vivien en residències.

El Centre Social de l’Olleria rep un lot d’equipament sanitari

La Direcció General d’Atenció Primària i Autonomia Personal de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha fet arribar aquest matí, un lot d’equipament sanitària per a la protecció dels professionals de l’equip d’atenció primària de serveis socials i el servei d’ajuda a domicili de l’Olleria.
L’equipació consisteix en 8 protectors facials, 2 caixes de 100 guants, 100 màscares i 7 pots de gel hidroalcohólico.

foto: Ajuntament de l'Olleria

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com