: Inicio » Montaverner, Portada » Montaverner: “Cultura a la fresca” programa

 

LES NITS DE MONTAVERNER S’OMPLIN D’ACTIVITATS CULTURALS

La Regidoria de Cultura organitza el cicle ‘Cultura a la fresca’ amb actuacions musicals i teatrals per a tots els públics.

Montaverner recupera l’activitat cultural amb l’arribada de l’estiu i, com cada any, les nits de juliol i agost d’esta localitat de la Vall d’Albaida s’omplin amb una selecció de propostes culturals per a tots els públics; amb el teatre i la música com a grans protagonistes.

El pròxim divendres 10 de juliol l’associació local Somnis Musicals presenta el seu nou treball, ‘Somnivisión’, un recorregut pels èxits del festival d’Eurovisión. Serà a les 23.00h a l’esplanada de l’Auditori Luis Peiró.

La següent actuació serà divendres 17 de juliol; La Tourné Teatre portarà a la Plaça Major de Montaverner la seua adaptació de ‘L’illa del tresor’, un teatre dirigit a públic infantil i familiar. El 24 del mateix mes l’artista local Lirios oferirà, a l’esplanada de l’auditori, un concert amb la presentació dels seus primers singles. Dissabte 25 la Plaça Major acollirà la representació del sainet ‘Colombaire de profit’, a càrrec del grup ontinyentí Teatre per a tots.

Ja al mes d’agost, en concret el divendres 1, l’Agrupació Vocal Clarialba oferirà a la Plaça Major el concert ‘Reviscolant’. El cicle conclourà el dissabte 22 amb el ‘Concert de Festes’ de la Banda Artístico – Cultural de Montaverner, dins de la campanya ‘Excel·lent, música de banda’ promoguda per la Diputació de València.

La Regidoria de Cultura i l’Ajuntament de Montaverner treballaran per garantir les mesures de seguretat adequades per a la celebració de totes estes activitats.

_:__________________________________

La Concejalía de Cultura organiza el ciclo ‘Cultura a la fresca’ con actuaciones musicales y teatrales para todos los públicos.

Montaverner recupera la actividad cultural con la llegada del verano y, como cada año, las noches de julio y agosto de esta localidad de la Vall d’Albaida se llenan con una selección de propuestas culturales para todos los públicos ; con el teatro y la música como grandes protagonistas.

El próximo viernes 10 de julio la asociación local Somnis Musicals presenta su nuevo trabajo, ‘Somnivisión’, un recorrido por los éxitos del festival de Eurovisión. Será a las 23.00h en la explanada del Auditorio Luis Peiró.

La siguiente actuación será el viernes 17 de julio; La Tourné Teatre llevará a la Plaza Mayor de Montaverner su adaptación de ‘L’illa del tresor’, un teatro dirigido a público infantil y familiar. El 24 del mismo mes la artista local Lirios ofrecerá, en la explanada del auditorio, un concierto con la presentación de sus primeros singles. Sábado 25 la Plaza Mayor acogerá la representación del sainete ‘Colombaire de profit’, a cargo del grupo ontinyentí Teatre per a tots.

Ya en el mes de agosto, en concreto el viernes 1, la Agrupación Vocal Clarialba ofrecerá en la Plaza Mayor el concierto ‘Reviscolant’. El ciclo concluirá el sábado 22 con el ‘Concert de Festes’ de la Banda Artístico – Cultural de Montaverner, dentro de la campaña‘Excel·lent, música de banda’ promovida por la Diputación de Valencia.

La Concejalía de Cultura y el Ayuntamiento de Montaverner trabajarán para garantizar las medidas de seguridad adecuadas para la celebración de todas estas actividades.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com