: Inicio » Educació i Salut, Portada » L’Olleria aumenta a quatre, el número de positius

La Vall d’Albaida, segueix registrant nous contagis, encara que són xifres que estan molt per sota d’altres zones de la Comunitat Valenciana, aquesta desena de casos obliguen com a mínim, extremar les mesures de precaució, entre elles l’ús obligatori de màscara, a més de les consignes pròpies de Sanitat, pel que fa a higiene i distància social.

L’Olleria passa de 2 a 4 casos positius, des d’aquest dilluns. No és motiu per alarmismes, ni tampoc per prestar orelles a comentaris que comencen amb un “… doncs a mi m’han dit ..” que sempre són l’avantsala dels rumors més nocius. És motiu per insistir en l’ús de mascaretes, higiene a les mans i distància social (1,5m), i justificació més que acreditada, per als que encara no s’ho han pres seriosament, comencin a fer-ho. És temps de exigir-nos entre tots, responsabilitat social, si no volem tornar a viure moments que intentàvem oblidar.

Ontinyent i Albaida se sumen a la llista de municipis afectats. Ontinyent suma un positiu a l’igual que Montaverner i Benigànim. El cas d’Albaida són 3 en curt espai de temps. A tots els afectats, els desitgem una ràpida recuperació.

Des del l’Ajuntament de l’Olleria, a través de la pàgina de Facebook, s’ha emès la següent nota dirigida a tota la població:

 

Comunicat oficial del Ajuntament de l’Olleria:

Davant l’actual situació sanitària en relació amb el Coronavirus (Covid-19) que estem patint i les últimes notícies aparegudes als mitjans de comunicació, des de l’Ajuntament de L’Olleria manifestem:

Volem llançar un missatge tranquil·litzador a la població i demanar als veïns i veïnes de L’Olleria que seguisquen les recomanacions dels professionals i les autoritats sanitàries i extremar les mesures de prevenció per evitar contagis (ús obligatori de mascareta, llavat de mans constant, evitar el contacte amb persones amb simptomatologia i tenir precaució a l’hora de compartir objectes personals i al tossir i esternudar).
Demanar a la ciutadania que s’evite la difusió de mentides i rumors i que només s’informen a través de les pàgines oficials del Ministeri de Sanitat (https://www.mscbs.gob.es/) i la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana (http://www.san.gva.es/web_estatica/index_va.html) i així evitar l’alarma social causada per rumors infundats.

Entre tots podem fer front a aquesta pandèmia!

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com