: Inicio » Montaverner, Portada » Montaverner presenta el cartell de la 12a edició del MON-DOC

Ajuntament de Montaverner 26/10/2020

Montaverner presenta el cartell de la 12a edició del MON-DOC

Divendres passat l’auditori municipal de Montaverner acollia la presentació del cartell de la 12° edició de la Mostra Internacional de Cinema Documental de Montaverner. Un festival que enguany s’adapta a la situació actual produïda per la Covid-19 i que s’iniciara el pròxim 20 de novembre i s’allargarà fins al 28 del mateix mes.

Dels actes que s’organitzen des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner sens dubte aquest és un dels més importants i significatius, i més encara en aquest any tan difícil en el qual s’han hagut de suspendre o ajornar moltes activitats que havien sigut organitzades per a realitzar-se durant tot l’any.

Montaverner va tornar a demostrar que és un poble que aposta per la cultura segura i el divendres el va tornar a demostrar, ja que a l’auditori municipal es van complir tots els protocols de seguretat.

Però la vertadera protagonista de la vesprada va ser Raquel Pau, l’autora del cartell d’aquesta edició,que va presentar el seu cartell explicant que per a ella el cartell tènia que complir unes premisses “que fóra modern, atractiu i diferent, i a part tènia que incorporar tres paraules clau: unió, cinema i poble”.

Desglossant el cartell podem veure la seua estructura geomètrica escalonada que uneix al poble i al cinema en una mateixa escena. Per a representar al cinema utilitza les lletres del logotip MON-DOC, algunes d’elles representades en forma de lletra tridimensional, unes altres en forma de bobina i altres en forma de pel·lícula. D’altra banda, per a representar al poble utilitza alguns elements característics com el tren, l’església, l’ermita de Colata, els dos rius, el pont,etc. En la base del cartell es puebe observar el cartell de l’antic Cinema Royal de Montaverner, la pantalla del cinema d’estiu o l’Auditori municipal.

Per a Inés Tudela, Regidora de Cultura “aquest cartell té una essència única, ja que ens transmet la importància de la Cultura al nostre poble però sobretot el protagonisme que ha tingut el Cinema al llarg dels anys”.

Per a finalitzar l’acte, el grup musical “Terra Project” va realitzar un concert de música en directe interpretant temes de rock clàssics i jazz.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com