: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro Goya: Improplana presenta “3 Cambrers”

Improplana Plus presenta la obra  3 Cambrers, este sábado, 27 de marzo,  el Teatro Goya a las 19h

3 Cambrers

Sinopsis

Benvinguts al nostre restaurant, un restaurant adaptat als seus paladars. Avui tindrem el plaer de degustar un menú cuinat exclusivament per a vostès: un exquisit assortiment d’històries improvisades, teatre fresc cuinat a l’instant, delícies escèniques per delectar els paladars més exigents. Un espectacle d’improvisació teatral on el públic dóna el títol de les històries que volen vore i els actors les interpreten al moment.

Inscripción previa haciendo clic aquí: https://cutt.ly/lxE1eyv

Improplana Plus presenta l’obra 3 Cambrers, este dissabte, 27 de març, el Teatre Goya a les 19h

Sinopsis

Bienvenidos a nuestro restaurante, un restaurante adaptado a sus paladares. Hoy tendremos el placer de degustar un menú cocinado exclusivamente para ustedes: un exquisito surtido de historias improvisadas, teatro fresco cocinado al instante, delicias escénicas para el regodeo de los paladares más exigentes. Un espectáculo de improvisación teatral donde el público da el título de las historias que quieren ver y los actores las interpretan al momento.

Inscripció prèvia fent clic ací: https://cutt.ly/lxE1eyv

 

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com